Donnarumma: “Ez egy leírhatatlan érzés”

2

Gianluigi Donnarumma, a Milan 17 éves olasz válogatott kapusa csütörtökön egy félidőnyi játéklehetőséget kapott a Franciaország elleni felkészülési mérkőzésen, így ő lett a nemzeti csapat történetének legfiatalabb hálóőre.

Donnarumma a franciák ellen mutatkozott be az olasz válogatottban, Gianluigi Buffont váltotta a félidőben.

“Ez egy leírhatatlan érzés. Köszönöm a szövetségi kapitánynak, Venturának ezt a lehetőséget, hogy debütálhattam. Pogba? Megdícsért és azt mondta, örül, hogy itt lát. Én ugyanezt mondtam neki. A kapott gól? Majd kielemezzük holnap az edzővel. Buffon azt mondta, hogy maradjak nyugodt, csináljam amit tudok és élvezzem. Ez egy új korszak, az edző rendelkezésére állunk és megpróbálunk jobban teljesíteni Izraelben.” – mondta Gigio a RAI-nak a mérkőzés után.

Olaszország szeptember 5-én Haifában játszik Izraellel a világbajnoki-selejtezőben. Egyébként a Franciaország elleni felkészülési meccsen Giacomo Bonaventura és Mattia De Sciglio kezdőként kapott lehetőséget, míg Riccardo Montolivo a második játékrészben állt be. Giampiero Ventura lehetővé tette Alessio Romagnoli és Davide Calabria számára, hogy csatlakozzanak az U21-es válogatott edzőtáborához.[adrotate banner=”28″]

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Hajrá fiatalok! Kb nem is volt más örömteli tavaly a Milanban, csak Donna.

    Romagnoli is játsszon a nagycsapatban mielőbn!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet