Kucka és Niang bocsánatot kért a kiállítás miatt

16

A Milan szombat este kettős emberhátrányban fejezte be a Napoli elleni mérkőzést, miután Paolo Valeri játékvezető előbb Juraj Kuckának, majd M’Baye Niangnak mutatta fel a piros lapot.

Számos erősen vitatható ítélet született a játékvezető részéről a Napoli-Milan bajnoki rangadón a Serie A 2. fordulójában. A találkozót végül a hazaiak nyerték 4-2-re.

A meccs után Kucka az Instagram oldalán keresztül elnézést kért a tettéért.“Szeretnék bocsánatot kérni a klubtól, az edzőtől, a csapattól és a szurkolóktól a kiállításom miatt, amivel nehéz helyzetbe hoztam a csapattársaimat. Rosszul reagáltam a bíró ítéletére. Sajnálom.”

Emellett Niang is bocsánatot kért a Twitter közösségi oldalán.

[adrotate banner=”28″]

16 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Niang egész jól játszott az elmúlt meccseken; volt egy cca 30 méteres átadása ballal Susonak(?) , és mondtam is magamban, hogy hihetetlen de ez a gyerek tényleg fejlődött!
  Aztán megint egy hülyeség, és a szokásos havi bocsánatkérés…

 2. Szerintem is Niang szintet lépett, legalábbis az első két meccs alapján. Voltak remek megmozdulásai, néha megdöbbentem, hogy tényleg jól látok-e. Azért, hogy nehogy azt higgyük, hogy leigazoltunk egy új csodagyereket, aki Niang-maszkban játszik, gyorsan csinált egy agyatlan piros lapot.
  Szerintem egy jó pszichiáter elkélne neki…

 3. Régen az ilyen játékosokat mint Niang….. Ja nem… Régebben az ilyen “színészeket” mint Reina… kiröhögték a játékosok és a bíró is!
  Sajnos ide korcsosult a foci… egyre buzibb szabályok, egyre hülyébb bírók, rengeteg irányított eredmény és milliárd eurók a semmibe.

  Azt sem ártana észrevenni, hogy a több sérülés nem az egyre durvuló játék, hanem az esztelenül adagolt tömegnövelők miatt van! egy 21 éves játékosnak ma már min. 1x volt térdszalag szakadása… mikor én kezdtem focizni még azt sem tudták, mi a tök végzett Brolin pályafutásával!? 😀

  • Az UEFA /FIFA mindenhonnan “gyűjti” a pénzt… Az ilyen színészeket miért nem büntetik?
   Miért nincsenek még mindig videós ítéletek meccs közben? stb…
   Azt bezzeg minden bíró nagyon következetesen tudja, hogy labdaelrúgásért, és túlzott gólörömért jár a sárga! Szomorú…