Hivatalos ajánlat érkezett Romagnoliért?

7

A hírek szerint az angol élvonalban szereplő Chelsea hivatalos ajánlatot nyújtott be a Milan felé Alessio Romagnoliért.

A 21 éves védő egy évvel ezelőtt mintegy 25 millió euróért csatlakozott a Milanhoz a Romától és az előző szezonban összesen 40 mérkőzésen lépett pályára. A Sky jelentései szerint a Chelsea egy 35 millió eurós ajánlatot tett a piros-feketéknek, amelyet a klub azonnal elutasított mondván, hogy a játékos nem eladó. Romagnoli egyértelműen kulcsember a védelemben és a Milannak nem áll szándékában megválni Olaszország egyik legtehetségesebb hátvédjétől.

Antonio Conte együttese korábban a Napoli védőjét, Kalidou Koulibalyt szerette volna szerződtetni, de a sikertelen tárgyalások után Romagnolit nézték ki.

[adrotate banner=”28″]7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Én biztosan nem adnám el annyiért sem, hiszen attól, hogy van pénzünk igazolni, attól még a klub nem lett népszerűbb, hiszen nagy játékosokat kizárólagos olasz bajnoksággal és olasz kupa indulással nehéz lenne idecsábítani.

  2. Magyarul adhat érte valaki 40-50 millát is. Ha elengedjük, maximum Paletta féléket vehetünk helyükre, mert azok jönnének ide.

  3. Conte vigye magával Chielinit és Bonuccit szálljon le Romagnoliról. Fujj de nem bírom azt a csávót a Juventussal együtt!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet