Lapadula eltiltás miatt nem játszhat a Torino ellen

6

Gianluca Lapadula eltiltás miatt biztosan kihagyja a csapat Torino elleni vasárnapi mérkőzését és a várakozások szerint a második fordulóban, Nápolyban fog debütálni.

A 26 éves játékos a Serie B gólkirályaként érkezett a Milanhoz, miután az előző szezonban a Pescarával feljutott az olasz élvonalba. Lapadula nem akármilyen statisztikát tudhat maga mögött, ugyanis tavaly a másodosztályban 44 meccsen 30 gólt szerzett és 12 asszisztot is kiosztott. Ezzel a teljesítménnyel több klub figyelmét is felkeltette, azonban a Juventus, a Napoli, a Genoa és a Sassuolo érdeklődésére ellenére a Milant választotta.

Lapadula sérülés miatt az előszezon teljes egészét kihagyta, azonban az elmúlt napokban már a csapattársakkal edzett Milanellóban. A hírek szerint a Torino elleni bajnoki nyitányon Carlos Bacca fog kezdeni és Lapadula – a sérülésből való felépüléstől függetlenül – nem léphet pályára, ugyanis eltiltott. Az előző idényben az utolsó mérkőzésén a Pescarában sárga lapot kapott és egy meccses eltiltás vár rá – amely átigazolása ellenére is érvényben van.A várakozások szerint a szurkolók augusztus 27-én, a Napoli ellen láthatják az olasz gólvágót először a Milanban.

[adrotate banner=”28″]

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Mióta leigazoltuk Lapadulát, nekem Colombo felesége jut róla eszembe..
    Mindenki tudja, hogy létezik, de senki sem látta..

  2. egyébként ezt a szabályt nagyon gyűlölöm,új idény tiszta lappal indulás lenne nálam az elfogadható

  3. szerintetek ki fog kispadozni lapadula,vagy bacca?-én személy szerint egyértelműen baccat játszatnám,két szélsővel megtámogatva elképesztő mennyiségű gólt szerezne!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet