Ügynöke beajánlotta El Ghazit a piros-feketéknek

9

A legfrissebb hírek szerint Jorge Mendes sztárügynök beajánlotta az Ajax 21 éves játékosát, Anwar El Ghazit a Milan vezetőségének.

A nyári átigazolási időszak két hét múlva fejeződik be és a vezetőség eddig három játékost szerződtetett, nevezetesen Gianluca Lapadulát, Leonel Vangionit és Gustavo Gomezt. A mercato zárásáig további erősítések várhatóak, elsősorban a középpályára.

Mint arról beszámoltunk, a Milan jelenleg José Sosa megszerzésén dolgozik, miután nem sikerült megegyezni a Boca Juniorsszal Rodrigo Bentancur átigazolásáról. Ugyanakkor nincs kizárva egy szélső érkezése sem. Állítólag Vincenzo Montella szeretné, ha Juan Cuadrado érkezne a támadó-szekció jobb oldalára. Eközben Gianluca Di Marzio, a Sky átigazolásokra specializálódott újságírója szerint Jorge Mendes beajánlotta El Ghazit a Milannak, aki januárban már a klub célpontja volt, de akkor nem sikerült megegyezni az átigazolási árról.

A Milan szándéka jelenleg nem ismert a holland tehetséges játékossal kapcsolatban, aki májusban töltötte be 21. életévét és 2019 nyaráig köti szerződés az amszterdami együtteshez.[adrotate banner=”28″]

9 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Nem lehet, hogy azért nem kereste a vezetőség, mert nem rá gondolnak első körben?… Ha Sosa valóban jön, az azt jelenti Cuadrado nem, ergo B tervként El Ghazi is beeshet, ha nincs más….
  Mindamellett az ügynöke, miért akarja mindenáron nekünk elsózni? Másnak nem kell? 🙂

  • Mendes a kulcs!
   Szerintem hamarosan látni fogjatok,hogy ez a játékosügynökök által egy kínai csomagolású valami hogyan fog működni .
   Jönnek a játékosok futószalagon ,akik Mendes érdekeltségei alá tartoznak és dől a lé az ügynöknek ,az Inter dettó ,ott Kia a főnök :))))

  • Mert mégis lesz pénz. Bacca is nagyon el akart menni egy hónapja. Mióta bejelentették az előszerződést azóta mindenki bizakodó a maga módján.

   Másrészt sztem Sosa KP-ra érkezik. Alternatívái Bentancur, Kovacic, Badelj, Borja Valero.. Míg Cuadrado támadó és El Ghazi lehet az alternatívája az én értelmezésemben. Hm?!

   • Sosa tkps, El Ghazi szélső. Vmelyik nap be volt ígérve még egy középpályás (akkor épp Bentancurt akarták) az uruguayi mellett, szélsőnek Cuadrado alternatívája Januzaj volt, most újra képben van El Ghazi.

    • Hát azt nem hiszem, hogy 2 KP-s és 1 szélső fog még érkezni. Napról-napra változik attól függően kire van éppen lehetőségünk. Kb örülhetünk ha 1 vkit sikerül leigazolni aki erősítés.

  • Grenier tavaly félévet, tavaly előtt pedig a teljes szezont kihagyta sérülés miatt. Ismerve h. mi van nálunk, itt szerinted mi lenne vele? Maradjon csak Lyonban. Egyébként nem lenne rossz játékos, de nagy esély van rá h. ráfizetnénk vele.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet