Bacca marad, a West Ham letett a megszerzéséről

8

A hírek szerint eldőlt, hogy Carlos Bacca marad a Milanban.

A 29 éves játékos kikosarazta a West Hamet és sokadszorra utasította vissza a londoni együttes ajánlatát. A két együttes korábban már megegyezett egymással az átigazolási árról, a játékos viszont nem járult hozzá a klubváltáshoz, mert csak olyan együtteshez szeretne igazolni, amely szerepel a Bajnokok Ligájában.

A Sky Sport 24 jelentései szerint a West Ham úgy döntött, hogy végleg lemond Bacca megszerzéséről, aki így vélhetően a következő szezonban is a Milan játékosa lesz. A londoni együttes eközben három éves szerződést kötött André Ayewvel, aki 24 millió euróért érkezett a Swansea-től.

Bacca tavaly nyáron szerződött a Milanhoz és első szezonjában 42 tétmeccsen 20 gólt szerzett.[adrotate banner=”28″]

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Pontosítsuk a címet: Bacca lemondott a nemzetközi szereplésről 🙂
  Nem bánom, ma meg lettem ijesztve, hogy jön Pavoletti, de szerencsére megússzuk (remélem…) 🙂
  Így viszont DS lesz ‘beáldozva’ az erősítésekért?…

  • Nem mondott le a nemzetközi szereplésről,mivel a West Ham sem indul nemzetközi kupában 🙂
   Komolyabb csapatok meg nem keresték,hiába pletykáltak a PSG-ről, a Bayernről, meg az Atleticoról,egyik csapattól sem érkezett érte ajánlat,csak a West Ham-mel tárgyaltunk.

   • Pont ezért írtam, mivel se mi, se a WH nem indul, más meg nem jelentkezett be érte, aki indul 🙂 Értelmetlen lett volna odamennie, ugyanannyi esélyünk van a nemzetközi kupára jelenleg, mint a londoniaknak 🙂 Max. csak azért bánom kicsit, hogy marad, mert az árából nem jön senki a Kp megerősítésére….

     • No, ez új info nekem. Akkor jövőre is bajban lesz nálunk, ha/és nem lesz erősítés még nyáron. Tudom, sokan nem fogtok egyetérteni velem, de őszi szezonra minimum egy Sosa típusú játékosra szükség lenne a kpn…

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet