Egy másik kínai befektető is megvásárolná a Milant

16

A kizárólagossági tárgyalási időszak lejártát követően Silvio Berlusconi következmények nélkül szabadon megkezdheti a tárgyalásokat más befektetőkkel és a legfrissebb hírek szerint egy másik kínai csoport is bejelentkezett a Milanért.

A Sonny Wu által vezetett kínai konzorcium még a nyár elején kötött megállapodást a Fininvesttel egy kizárólagossági tárgyalási időszakról, amely július 15-én ért véget. Az előszerződés aláírására különböző okok miatt eddig még nem került sor, azonban a tárgyalások továbbra is tartanak.

Ezzel párhuzamosan Berlusconinak lehetősége van tárgyalni más befektetővel. A La Gazzetta dello Sport szerint egy másik kínai csoport is szeretné megvásárolni a Milant, nevezetesen a 11 milliárd dollár vagyonnal bíró Fosun vállalat. A kínai cég mögött egy Guo Guangchang nevű üzletember áll, aki Kína 18. leggazdagabb embere. Az ügyben Jorge Mendes játékosügynök is érdekelt, akit a transzferpiac császáraként tartanak számon. Az ő szerepe eddig ismeretlen, de a Gazzetta szerint több általa képviselt játékos is érkezhet, amennyiben a Fosun részesedést vásárol a Milanban.

A Fosun vállalat nemrég lépett be a labdarúgás vérkeringésébe, miután megvásárolta a Wolverhampton együttesét és 550 millió euróért szerezné meg a Milant, de a tárgyalások még nem kezdődtek meg. Időközben a Fininvest is megerősítette, hogy eddig nem érkezett ajánlat a Fosuntól.[adrotate banner=”28″]

16 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Még ha maga az Apple döntene úgy, hogy azonnali hatállyal megveszi a csapatot még ma, ennek a nyárnak már akkor is annyi.

 2. Lehet, hogy kettő-három átigazolási időszak is és addig lehet, hogy csak lefelé fogunk csúszni.:(
  Forza Milan!

 3. Hagyjuk már méghogy másik befektető… már most készítik elő a kamu magyarázatot miért nem veszi meg a mostani csoport a klubbot…

 4. 550-ért Berlu meg nem fogja eladni. Olyan magasra tartja az árát ennek a klubnak amit valójában mar nem ér. Ezzel sem leszünk előrébb.

  Ami a szezont illeti az már régebben elúszott nem csak most. Kár ezen rágódni.

 5. Itt és most ki merem jelenteni, hogy az elnök, külömböző dolgokra hivatkozva nem fogja értékesíteni a Milan X %-át sem! Ez már tragédia ami ennél a klubnál évek óta folyik! Montellát is szerintem jól átb…..k az igazolásokkal kapcsolatban, tehát ne csodálkozzunk, ha fél év után lapátra teszik mert nem tud teljesíteni! Manapság mi csak ilyen olyan edzőket igazolunk, senki mást, ez a csapat számára sajnos csak lejtmenetet fog okozni! Egy két ember, érdekcsoport kénye kedve szerint szórakozik egy VILÁGHÍRŰ KLUBBAL!!!!!!!!!!!! Ez annyít jelenthet, hogy a Milant már semmi féle nemzetközi hírverő tornára sem fogják meghívni! Itt tartunk. Forza Milan!!!!!!!!!!!!!

 6. Ennyi befektető közül válogathatunk, ez már luxus.. Azt se tudják, kinek adják el, annyi a választék. 2 milliárd kínai mind meg szeretné venni. 🙂

 7. Eddig nem úgy volt, hogy kínai topcsókák alkotják a konzorciumot? Gangzhou Evergrande, Lim, mittudomén. Most meg kiderül, hogy valami futottak még kategória Sony Wu 2-k?! Ekkora kamukirályt mint Berlu és Galliani…Az ész megáll…

 8. Már egyszer cáfolták, hogy Sonny Wu állna a jelenlegi konzorcium mögött. Akkor most mégis ő van képben? Egy nagy kamu az egész, és legalább már megvan az indok arra is, hogy jövőre miért nem igazolunk.

 9. Ez óriási. Szóval most már az a gond, hogy még valaki meg akarja venni a klubot… Még néhány vevőjelölt bejelentkezik, aztán mire nyugdíjba megyek, el is adja Berlu valakinek a klubot.

  • Ismeri Berlusconit és Gallianit. Tudja, hogy nincsenek semmilyen kínaiak és Silvio soha nem adja el a klubbot amíg él.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet