Sikertelenül zárultak a tárgyalások Musacchióról

19

A jelentések szerint véget értek a tárgyalások a Milan és a Villarreal között.

Adriano Galliani kedden találkozott a spanyol együttes vezetőségével Mateo Musacchio átigazolása ügyében, a tárgyalások viszont eredménytelenül zárultak. A folyamatban lévő tulajdonosváltás miatt nem áll rendelkezésre anyagi forrás játékosigazolásra, ezért a Milan egy kölcsön+opcióval próbálkozott, amelyet a Villarreal elutasított – számolt be a hírről a Sky. Így a tárgyalások teljesen leálltak és Galliani visszarepült Olaszországba.

Musacchio korábban jelezte, hogy hajlandó várni a Milanra, azonban most meghallgatja és értékelni fogja a többi érkező ajánlatot. Állítólag a Serie A-ban szereplő Roma is szeretné soraiban tudni, de van érdeklődő a Premier League-ből is.

A Gazzetta jelentései szerint miután nem sikerült megegyezni Musacchióról, a Milan most a német válogatott középhátvéd, Shkodran Mustafi megszerzésére fókuszál.Továbbá a hírek szerint képben van Martín Cáceres is, aki jelenleg klub nélkül van és ingyen érkezhet a védelembe.

[adrotate banner=”28″]

19 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Az tuti, hogy jól kezdődik ez a kínai hatalomátvétel…
  A végén kiesünk miattuk a francba. Vicc

  Kici, kínai, olcó, sosem jó.

  • 18 millió?! az lószar érte, már bocsánat, de az Arsenalt mindenki lepattintja, annyira keveset ajánlanak. (khm Lacazette)
   Egyébként miért egy sokkal jobb védő volt a B-terv? Eleve rá kellett volna fókuszálni, szerintem fényévekkel jobb…

 2. Nem is értem ezeknek a gondolatmenetét. Én sem megyek el a lidl-be vásárolni ha nincs egy fortintom se.

 3. Pénz nélkül mit hittek ezek a majmok?! Ezt a parasztvakítást.

  1-2 szezon és mindenki menni akar aki többre hivatott. Annyira kiszolgáltatott helyzetbe kerül lassan a klub, hogy fillérekért fognak elmenni az emberek.

 4. Mondjuk akár CR-t vagy Messi-t is megpróbálhatnánk ennyi erővel :). Valaki mondja meg Galliani-nak hogy Barcelona is nagyon szép ilyenkor, hátha oda is elrándul “tárgyalni” Messiről egy kölcsön+opciós ötlettel.

 5. Maradni fog Cacares aki szabadon igazolható talán a fizetését állni tudjuk …..Elszomorító a helyzet

 6. Nincs Musacchio, de majd bezsákoljuk helyette a német válogatott úriembert, hogyne. Nem tudom, hogy melyik bolygóról jöttek ezek…

 7. Ez az új Milan stratégia. Kölcsön + opció helyett ingyen + opció. Mondjuk ennyi erővel rámehetnénk Messire is… És azt is kizártak tartom, hogy ezt látva Bacca maradni akarna a csapatban.

 8. Ez a hír mindent elmond a csapat helyzetéről. Lejtőn vagyunk, de lehet, hogy a szakadék szélén. Az akció egyébként szégyenteljes és megalázó volt. Ha komoly ember lenne a Kopasz, ehhez már nem adná a nevét.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet