Továbbra sincs megegyezés José Sosa áráról

13

Gianluca Lapadula és Leonel Vangioni személyében két játékost szerződtetett a Milan az átigazolási időszakban. Adriano Galliani, a klub vezérigazgatója hetek óta szeretné megszerezni a török élvonalban az előző szezonban a legjobb játékosnak választott José Sosát, a Besiktas középpályását.

A Milan ugyanis korábban már 4 millió eurót kínált a Besiktasnak Sosáért, de azt az ajánlatot visszautasították, mert túl alacsonynak ítélték meg. Azóta maga a játékos hivatalos úton fordult a török együttes vezetősége felé, hogy engedjék őt el a Milanhoz, mert nem érzi biztonságban a családját Törökországban. Ezek után a Besiktas zöld utat adott a játékosnak, aki az elmúlt napokban személyesen találkozott Gallianival Ibizán. A 31 éves középpályással már van egy megállapodás a személyes feltételekről, a Besiktas pedig 8-9 millió eurót szeretne kapni.

A Milan viszont nem tud magasabb összeget ajánlani érte, mert a Stephan El Shaarawyért kapott 13 millió euróból már 9 milliót beáldozott a klub Lapadula megszerzésére és a maradék 4 milliót fordítaná Sosa szerződtetésére.A hírek szerint a Milan a 4 millió eurós ár mellett további bónuszokkal próbálja majd meggyőzni a Besiktast.

[adrotate banner=”28″]

13 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Nem nagyon szóltam negatív dolgokat eddig a hírekhez, de ez már nálam is kezd minden határon túlmenni.
  Nevetséges,hogy egy ilyen hagyományokkal rendelkező klub ilyen szintre süllyedt.
  Ha van egyáltalán Kínai befektető, akkor az miért húzza addig a tárgyalásokat, hogy az átigazolási határidőből is kicsúszunk ?
  Milyen duma már az, hogy 15 M euró áll csak rendelkezésre, ha nyélbe is ütik az üzletet ?
  Minek vesz meg valaki egy ekkora klubot, ha csak ennyi befektetni való léje van ?
  Szerintem itt nagyon nagy kamuzás van a háttérbe, csak azt gondolom, hogy ez rendkívül méltatlan a szurkolókkal szemben ! Mert ha maguknak hazudnak, az rendben van, úgy sem látunk bele a lapokba ! De a szurkolók szívatása az már nagyon nincs rendben !
  Ezt az igazolást is attól tenni függővé, hogy E Sharavi árából csak ennyi maradt ?? Több mint nevetséges !
  Mind ezek fényében borítékolható, hogy a jelenlegi keretünkből még biztos el fognak adni piacképes játékost,játékosokat ahhoz hogy spóroljanak, vagy vegyenek valakit !
  Az idei évre sem lehetnek azt hiszem vérmes reményeink. A show folytatódik, csak sajnos nagyon negatív irányba.
  Ettől függetlenül Forza Ac Milan Per Sempre !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Mi itt szerencsétlenkedünk közbe az Inter elhozza Chelsea motorját Oscart 25-30 millióért, Banega illetve Candreva meg már zsákba van. Ha lett volna egy kis eszünk eladtuk volna Baccat a Psg-nek (Pastore+5 misi) Madridbol meg elhoztuk volna Kovacicot egy kölcsön + kötelező 20-25 millás opcióval. Kész is lenne naggyából a csapatunk. Van Bacca nélkül is elég támadónk (L.Adriano, Niang, Matri, Lapadula, Menez) de mi nem, mi a Milan vagyunk és inkább Menez ingyen megy meg stb.. 🙁

 3. És nem azon megy a huzavona hogy mondjuk egy Verrattiért 50 vagy 60 milliót kérnek, hanem egy 31 éves José Sosáért folytatunk gigászi küzdelmet 😀 Csak akkor kérdem én a reggeli hírt meg hogy kell értelmezni, hogy Galliani megint a Villareal-lal tárgyal Musaccio-ért Ibizán? Akkor ott hogy? Kölcsön + 10 éves részletfizetés + Barbara heti egyszer a Villareal elnökének? Vagy mi a lópikulát tárgyalgat pénz nélkül? Vagy csak nyaral a jól végzet nyári munka után és összefutott a Villareal vezetőségével a hecc kedvéért?

 4. maradjon ott ahol van… a német sajtó szerint érdeklődünk Schweinsteiger iránt… az interrel együtt….ő az a játékos, akinek örülnék! Tíz évig volt világklasszis, egy séreülésekkel sújtott év alatt biztosan nem felejtett el játszani… vagy 2 jó éve még lehetne… ha arra gonolok h montolivonak egy sem volt, megis cséká….

 5. Komoly;Bacca távozóban,Ménez már lelépett;maradt Niang,LA,Lapadula,Matri és jönne egy 31 éves játékos egy másodrangú bajnokságból.Ez aztán veretes névsor;gondolom elvárás a BL;de,ha ezekkel a játékosokkal benne leszünk az első 10-ben összeteszem a két kezem.
  Most már én sem tudok mást mondani:takarodj Berlu!!!!