Niang megtanulta a leckét, nem csinál butaságot

7

M’Baye Niang, a csapat francia támadója elmondta, hogy megtanulta a leckét és a jövőben nem fog hibákat elkövetni.

A 21 éves játékos többször is magánéleti ügyei miatt került címlapra, néhány évvel ezelőtt jogosítvány nélkül vezetett és a hatósági igazoltatáskor az egyik csapattársának adta ki magát. 2014-ben rommá törte Ferrariját, miután egy fának ütközött, néhány héttel ezelőtt pedig egy olyan videót tett közzé az Instagram közösségi oldalán, amelyben felelőtlenül egy magas épület tetejéről egy medencébe ugrott, veszélyeztetve ezzel a testi épségét.

“Amikor autóbalesetem volt, megtanultam a leckét. Három hónapig nem játszhattam és tudom, hogy a csapatnak szüksége lett volna rám. Amikor kiszálltam az autóból rájöttem, mennyire szerencsés vagyok, hogy csak a bokám sérült meg. A medencés ugrás? Ez egy játék volt, nem gondoltam a következményekre. Abban a helyzetben nem vettem észre a veszélyt. Tudom, hogy hülyeséget csináltam és ezért nem töröltem a videót, mivel már felkerült az internetre. Rosszabb lett volna, ha eltávolítom a felvételt a profilomról. Azt hallottam, hogy az elkövetett butaságaim miatt a Milan meg akar válni tőlem, de ez nem igaz.” – mondta Niang a La Gazzetta dello Sportnak.

“Franciaországban azt mondják, hogy az őrült emberek nem változnak meg. Az a fontos, hogy megértsük a hibáinkat. Úgy érzem, hogy készen állok kezelni a rám nehezedő nyomást és felelősséget. Játékosként és emberileg is felnőttem. Tulajdonképpen sohasem gondoltam a távozásra. Mi okom lenne váltani? Boldog vagyok itt és maradni akarok. Leicester City? Ranieri felhívott és meghallgattam az ajánlatát és utána beszéltem Gallianival és Mihajloviccal. Úgy döntöttünk, hogy nem teszünk semmit, mert csak akkor játszottam volna, ha Jamie Vardy megsérül. Nagyszerű érzés volt hallani Montella elismerő szavait, mert ő egy olyan szakember, aki nem szeret egyes játékosokról véleményt alkotni. Éreznem kell, hogy fontos tagja vagyok a csapatnak. A kedvenc szerepköröm a csatár vagy második csatár poszt, de nem okoz gondot, ha a szélen kell játszanom. Kezdetben Allegrinél a jobb szélen fociztam és sokat tanultam.”“A Barca elleni kapufám? A történtek után összeomolhattam volna, de én csak a munkámra gondoltam és mostanra sokat fejlődtem a kapu előtt. Gasperini és Mihajlovic egyike volt azoknak, akik segítettek és bíztak bennem. Berlusconi? Ha találkozom az elnökkel, mindig azt mondja, hogy keményen kell dolgoznom. Tudom, hogy amikor Milanellóba érkezik rögtön le kell vennem a fülbevalómat, mielőtt meglát.”

“Természetesen sajnálom Menez és Balotelli távozását, mert a barátaim. Jeremynek nem volt szerencséje a sérülése miatt, Mario pedig maradni akart, de a pályán nyújtott teljesítmény számít. Úgy gondolom, hogy jók vagyunk a támadósorban, úgyhogy nem hiszem, hogy szükség lenne új érkező csatárra.”

[adrotate banner=”28″]

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Az a faxkalap Balotelli volt a példaképe ! Tisztára úgy is viselkedett.
  Semmire sem tartom ezt a féleszű majmot, de talán tényleg megjavul.
  Viszont ettől függetlenül focizni nem tud !
  De akkor meg minek tartjuk még ???

 2. Innentől kezdve minden Milan-drukkernek, aki meglát egy medencét, Niang ugrik be… 😀

  Egyébként az, hogy most Niang – amúgy zámbójimmysen – azt mondja, hogy “…megjavulok én, jó leszek majd…”, sajnos nem jelent semmit. Szegényre csak rá kell nézni, egy egyszerű, buta kiskölök, akihez nem Ferrari, hanem maximum targonca illene. Az pozitívum persze, hogy meg akar változni, de aki a karrierjét (sőt, az életét) kockáztatja egy ilyen baromsággal, miközben tudja, hogy a lábából fog megélni, az 21 évesen már ne nagyon fogadkozzon. Vannak, akik már 11-12 évesen rájönnek, amire Niang még most sem.

 3. Annyi pénzt keresett már most, amennyit sokan egy élet alatt se fognak. Ezt nehéz kezelni, főleg egy ennyire buta embernek. Balotelli is sokszor tett már ígéretet, hogy most új életet kezd, aztán látjuk mi az eredménye… egy ingyenélő Milannak se kell már. A vicc az, hogy vannak akik még mindig hisznek neki. Mi lesz a következő? “Levágtam a lábamat, mert nem tudtam, hogy akkor nem focizhatok többet, de megtanultam a leckét és többet nem csinálok ilyet.”

 4. Szinte mindennap imádkozom, hogy adjuk el végleg. Annyira jó lenne, ha nem kellene többet látnom Milan mezben. Szerintem nem kéne Balotellihez hasonlítani mert nem egy szint. Még az ostobaságait sem szándékosan követi el, hanem mert idióta, és ez a pályán is 100%-ig látható. Semmi esze nincs. Jól gyorsul és gyorsan fut. Ennyi. Cselei 3 évente bejönnek, de körülményes nem érzi a játékot és nem lát a pályán. Számomra egy Antonini szintű ember (remélem ő nem fog annyi ideig a szemem előtt lenni)
  Szerintem volt elég ideje bizonyítani, kár rápazarolni akár 1 percet is.
  Uff

  Forza Milan!

 5. Ez a szerencsétlen még mindíg a Barca elleni kapufát emlegeti, az volt élete pillanata. Hatalmas nagy gondban vagyunk ha ilyen buta, suta kölykök fogják viselni a jövőben a Milan mezt. Berlusconival nincs kiút, de mivel sosem fogja eladni a csapatot, így Matrikat, Niangokat, Polikat, Hondakat kell még egy ideig néznünk.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet