Távozik a fiatal középpályás, irány a harmadosztály?

4

A MilanNews.it internetes oldal cikke szerint Alessandro Mastalli, a Milan saját nevelésű játékosa távozik és három évre szóló szerződést köt egy harmadosztályú klubbal.

A 20 éves középpályás az elmúlt években az utánpótláscsapatban szerepelt, tavaly viszont a klub kölcsönadta a svájci élvonalbeli Luganónak, de ott nem kapott túl sok játéklehetőséget. Mastalli egy nem túl sikeres félévet követően januárban visszatért a Milanhoz és tavasszal a Primavera csapatban játszott. Úgy tűnik, hogy Mastalli ismét távozik a Milantól, ugyanis az olasz harmadosztályban szereplő Juve Stabia 3 évre szóló szerződést kínált neki – írja a MilanNews. A klubváltást hétfőn jelenthetik be hivatalosan és a játékos szerződésében – a megegyezés alapján – szerepelni fog egy visszavásárlási záradék.

Mastalli 2015 májusában, egy Torino elleni 3-0-s győzelem alkalmával debütált a Serie A-ban a Milan színeiben.[adrotate banner=”28″]

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Ha olyan nagyon jó lenne 20 évesen,biztos nem engedték volna el ilyen könnyen.
  Persze majd jönnek a fiatalfanok, akik majd megvédik ezt a srácot. Nem baj, ha ügyetlen,de fiatal. Akkor már minden okés mi ??

  • Én nem védem. A fiatalokról már rég lemondtam, de hozzátenném, hogy több, mint egy csapatra való tehetséges fiataltól válltunk már meg, akik lehetőség hiányában nálunk nem, más csapatokban viszont beválltak.
   Sőt olyanoktól is megválltunk, akik nálunk is bizonyítottak.
   Mi jobban szeretünk nagy pénzeket fizetni a 30 éven felülieknek.

   Ez a Milan. Bele kell törődni.

 2. bár sokan háborogtak itt a tavaly nyáron, MAstalli sajnos Luganoban, a svájci első osztályban sem sokat nyújtott…mindössze egy kupameccsen kapott lehetőséget…

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet