Szurkolói tüntetés volt Berlusconi villája előtt

4

A tegnap este folyamán körülbelül 200 Milan szurkoló tüntetett Silvio Berlusconi Arcore-i villája előtt. Közülük három drukkert, a Curva Sud vezetőit be is invitálta a luxusvillába a Milan tulajdonosa.

Csütörtök este fél 9-kor a Milan szervezett szurkolói csoportja, a Curva Sud egy 200 fős csoportja tüntetett a klub tulajdonosának villája előtt. A tüntetők transzparensekkel, zászlókkal, rigmusokkal és füstbombákkal fejezték ki elégedetlenségüket a klub jelenlegi helyzete miatt. A szurkolók azt elégelték meg, hogy a Milan eladásáról szóló előszerződés aláírását újabb és újabb időpontokra halasztják.

A tömeg a következő üzeneteket skandálta a villa előtt: “Kik a kínaiak?”, “Elég volt ebből!”, “Galliani, a Milan gyűlöl téged!”, “Tiszteld a szurkolókat!”, “Galliani mikor fogsz már távozni?”, “Elnököt akarunk!”, “Májusban még 400 millió €-ról volt szó, júniusban 200 millió €-ról, júliusban 100 millió €-ról, tegnap már 15 millió €-ról, holnap mi lesz?”.Összességében a tüntetés békésen zajlott, majd Berlusconi beinvitálta a Curva Sud három vezetőjét és körülbelül 30 perces beszélgetés következett. A MilanNews.it szerint a drukkerek képviseletében a vezetők pontos felvilágosítást kértek a tárgyalások állásáról, valamint kézen fogható projektet arra az esetre, ha mégsem adja el a Milant, valamint kérték a vezetőségben a generációváltást. A La Gazzetta dello Sport úgy tudja, hogy Berlusconi továbbra is megerősítette a szándékát, hogy eladja a klubot, de ugyanakkor elárulta, hogy van néhány probléma a kínai konzorciummal kapcsolatban. Úgy vélik, hogy ezek a problémák a bürokráciából fakadnak, valamint a Kínából Olaszországba való pénzátutalással kapcsolatosak.

Az ultrák elmondták, hogy amíg nem történik fejlemény addig a stadionban is tüntetni fognak. Amennyiben nem oldódik meg a helyzet, a szurkolók egész idény alatt tiltakozhatnak a klub ellen.

[adrotate banner=”28″]

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. A 30 perces beszélgetés alatt, a drága Berlu papa leszámolt fejenként 1000 eurót, 1 és 2 centesekben, majd a curva sud három vezetője boldogan hagyta el a villát és ígéretet tett arra, hogy jövő nyárig nem jelennek meg újra a Berlu villa előtt. Ez már csak így megy mifelénk.

 2. Szép tőlük, hogy hangot adtak az elégedetlenségüknek, egyetértek mindennel, csak azt nem értem, hogy a 30 perces tárgyaláson elhangzottak eredményét miért lengi ekkora titok körbe, most amikor végre nem bennfentesek ferdített és elhallgatott információiból kerülhetnénk közelebb az ügyhöz. Talán titoktartási fogadalmat tettek? Tudom, hogy nem a fordító hibája, mert nagyjából ugyanezt olvastam külföldi hírportálokon is, de ez a mondat kiverte a biztosítékot: “Úgy vélik, hogy ezek a problémák a bürokráciából fakadnak, valamint a Kínából Olaszországba való pénzátutalással kapcsolatosak.”

  Ez kb úgy hangzik, mintha 3 tukkó bement volna a palotába, a cipőt sem kellett levenni, megzabálták Berlu vacsi maradékát, kaptak még egy pohár jó bort is, megilletődtek és persze fogalmuk sem volt róla, hogy az öreg szédítő miről vakerál, amíg a csillogó berendezést bámulták, meg Barbarát vagy Berlu legújabb tini buxáját, aki most jött be fürdőruhában a medencétől. Majd amikor megkérdezték a társak és a sajtó tőlük, mi volt benn, azt felelték: Háá, úgy gondójuk, hogy az a piszkos bürokrácia, meg a Jenő a pólgári hivatalba…”

  • Szerintem meg a Polgár Jenő hivatalban vannak gondok. De nem ártana bemenni nekik a polgármesteri hivatalba a Jenő …úrhoz. 😀

 3. ” Úgy vélik, hogy ezek a problémák a bürokráciából fakadnak, valamint a Kínából Olaszországba való pénzátutalással kapcsolatosak.”

  Ez egyre jobb! Korábban volt a szöveg, hogy nincs tolmács, most már az is kiderült, hogy a 21. században nem tudnak Kínából egy EU-s országba pénzt utalni. Ennyire hülyének néznek mindenkit?????

  Legközelebb az lesz, hogy Kína és Olaszország között több órás időeltolódás van, és nehezíti a tárgyalásokat….

  Ordas nagy kamu ez az egész kínai befektető mese!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet