Bacca nyilatkozott a helyzetét illetően

17

Carlos Bacca, a Milan kolumbiai csatára elismerte, számos ajánlata van többek között Angliából, Spanyolországból és Franciaországból, de nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy marad a csapatban.

Bacca helyzete továbbra is tisztázatlan és tartanak a találgatások arról, hogy a következő szezonban hol fog játszani. Jelenleg a nyaralását töltő 29 éves játékost a jövőjéről faggatták az újságírók.

“Több ajánlatot kaptam a Premier League-ből, a La Ligából, de ugyanakkor Franciaországból, Németországból és több olasz csapattól is megkerestek. Az ügynököm folyamatos kapcsolatban áll ezekkel a klubokkal és a rossonerivel is. Július 22-én fogok visszatérni a Milanhoz és utána meglátjuk mi lesz. Szeretnék a Bajnokok Ligájában játszani, de jelenleg nem vagyunk ott a nemzetközi porondon. Minden azon múlik, hogy az új befektető milyen projekttel áll elő, valamint milyen játékosok fognak érkezni és ki fog kezdeni.” – mondta Bacca.

Bacca a szezonban 18 gólt szerzett első idényében a Serie A-ban.[adrotate banner=”28″]

17 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Legalább kimondja amiben megállapodtak anno, korrekt. Ha lesz befektető, értelmes célok es jövőkép akkor marad de ha ez az Olcsó János brigád kiralykodik továbbra is a szemétdombon akkor eligazol.

  Teljesen megértem, hogy elege van ebből, nekem is. Ha Berlusconi marad akkor minden értelmes jatekos elmegy innen es a kutya se fog idejönni sajnos.

 2. Szerintem meg full kamu hír… Ha neki ilyen fontos a BL stb. akkor nem jött volna ide a BL résztvevő Sevillából. Sőt már tavaly is 100 másik kérője is volt, akik BL indulók.
  Ettől függetlenül persze mindenki ezekre a kérdésekre szeretne választ kapni.

  A gond az, hogy igazolás nélkül is lehettünk volna már ebben az évben is BL részvevők, egy értelmes edzővel… Ami ezen a nyáron se biztos, hogy a legjobb választás. 😀

  • Fel nem tudom fogni ép ésszel, hogy az elmúlt évek történései alapján még van valaki, aki tényleg úgy gondolja, hogy itt az edző a hibás … Minden edző… Bárki legyen.
   Hihetetlen.

  • M.Allegri is hibás volt? Ő is rossz volt? Nem ő vitte el a Juventust a BL döntőbe, úgy hogy kiejti a Realt is…
   F.Inzaghi rossz volt? Talán, egy játékos volt az ő szezonjában az egész csapatban, aki csinált valamit, ő azóta is nagy kedvenc számomra (J.Ménez).
   S.Mihajlovic is gyenge volt? Inzaghinál mindenképpen rosszabb volt, mivel ő egy jobb kerettel múlta alúl a tavaly szezont. DE ő a Milan előtt egy évvel a friss feljutó Sampot emelte fel a a középmezőny tetjére.
   C.Brocchi? Na jó, ő tényleg egy vicc…

   • Persze a játékosaink csak nálunk “szarok”? Mert fura módon ahogy eligazolnak, vagy elmennek a válogatottba máris húzó emberek! Igen, ezek edzői hibák. Ahogy egy nagynevű Benitez munkáját a névtelen senki Sarri lemosta!
    Amúgy Allegri nálunk is működött 1-2 évig. De nem kicsit fásult bele. Misit nézd meg az eddigi csapataiban! Ugyan olyan gyenge volt, mint velünk! Montella legalább a Fio-val jó volt. De én is inkább imádkozom, hogy beváljon.

    • És ugyan ezt le lehet fordítani az edzők szintjére is. Mindenki jó az előző csapatával, csak nálunk szar?
     Itt mindenki jön-megy, csak a vezetőség és a süllyedés állandó. Akkor nem egyértelmű?

   • Bocs de Allegri a közelébe nem volt mostani önmagának. Elején Ibra, Boateng vitte a boltot de utána emlékezz csak méla pofával egy szó nélkül állt a pálya szélen és semmit nem tudott belenyúlni a meccsekbe. A Juvénál érett be az ember.

    Remélem Montella meg nálunk fog beérni. 😉

 3. Abban igaza van Bacca-nak hogy az AC nincs a BL-ben az éven, és ha azért fog elmenni hogy a BL-ben legyen akkor o.k. A múltéven az volt mondva hogy az AC ott lesz az éven, volt álitólag egy projekt, ami vagy nem volt vagy nem sikerült…. de viszont ha volt is akkor Bacca volt az egyik alap ember akinek letre kellett hozni ezt a projektet, és nem mondom azt hogy gyenge volt mint Bertolacci, de viszont én sokkal de sokkal többet vártam Bacca-tól…nem azt hogy neki pontosan a lábára kell tenni a labdát és nem szabad hogy legyen még ott valaki aki fogja mert akkor nem nagyon tud gólt szerezni…igen Bacca egy befejező csatár, de azért jó lenne ha tudna egy kicsit cselezni, vissza passzolni, vagy lekezelni a labdát.

 4. Bacca is nyakig benne volt, hogy nem indul a csapat a bl-ben, utána pedig kombinál… Elmehet a picsába…

  • Egyetértek maximálisan veled ! Bacca jelenleg a levegőbe köpköd és szépen alá is állhat. Vastagon benne van abba,hogy nem indulunk kupában ! Lehet rúgott 20 gólt,de amikor kellett volna nem állt a csapat élére mint egy igazi sztár,hanem besüllyedt a legrosszabb játékosok szintjére,és nem egy mecsen hanem pl. Az utolsó 10-12 mecsen egy ftot nem ért a kolumbiai koma ! Tehát nyugodtan elmehet a BL nélküli jó édes kokaint szipokáló …jába. . .

   • De mindenképp állj alá Te is..
    Edző nélkül és középpálya hiányában szerzett 20 gólt..
    Mindezt az első szezonjában..
    Nem baj, majd jó lesz Neked Matri és Niang és köpködhetsz Te is sűrűn..

    • Középpálya hiánya? Ezek szerint hatvan méterekről rúgta a gólokat?
     Olyan zsugákat kapott a góljai többségénél, mint a huzat.

    • Ne idegelj már Jani,hogy itt agyon sz…kodjátok ezt a senkit…..bakker ügyes a csákó de azért ne csússzunk másszunk már elötte….. semmit nem tett be mint csapat ember !!!! NULLA mentalitás,NULLA csapatjáték….ha Ő akkora májer menő,akkor amikor nem ment a csapatnak neki kellett volna az élre állni ordítani,síkitani mindenkivel és űzni hajtani mindenkit !!!! Ő lehajtott fejjel közlekedett úgy eltűnk sokszor,hogy azthittem lecserélték már….impotens észrevehetetlen volt hosszú-hosszű heteken át !!! Ibrától,Sevától,Bastentől de még Weah-tól sem láttál soha ilyet….mondj egy Bacca gólt amit a semmiből lőtt és klasszis megoldás volt !!!

     Ha mondasz akkor alá álok a köpésemnek !!!

     Kövezzetek meg,de nekem BACCA a 20 gólja ellenére óriási csalódás….és főleg az emberi oldalról,bár játékosként is úgy gondoltam hogy sokkal sokkal jobb……35 misit nagyon messze nem ért meg….jah és még 1…..a 20 góljával oszt sokra mentünk nagyon……. lőtt volna csak 15 öt de előkészített volna még 10-et 15-öt akkor most minimum EL lenne….

 5. “Minden azon múlik, hogy az új befektető milyen projekttel áll elő, valamint milyen játékosok fognak érkezni és ki fog kezdeni.”

  Innentől kezdve szerintem nem kérdés hogy Ő már nem sokáig lesz Milan játékos. Jöhet Pavoletti és a Pavoletti-Lapadula kettős úristen…..Az életben nem volt ilyen csöves csatársorunk…

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet