José Maurit és Matrit is vinné az újonc olasz klub

6

Az olasz élvonalba a feljutást kiharcoló Pescara szeretné soraiban tudni a Milan két játékosát, José Maurit és Alessandro Matrit.

Az újonc együttes egy csatárt keres Gianluca Lapadula pótlására, aki nemrég a Milanhoz szerződött mintegy 9 millió euróért. A két klub között remek a kapcsolat és ezt kihasználva a Pescara szeretné megszerezni Matrit, aki a 2015/2016-os szezonban kölcsönben a Lazióban játszott. Vélhetően Vincenzo Montella nem tart rá igényt a következő szezonban, hiszen rajta kívül – a jelenlegi helyzet szerint – Carlos Bacca, M’Baye Niang, Luiz Adriano, Jeremy Menez és Gianluca Lapadula személyében öt támadó áll a rendelkezésére.

A SportItalia szerint Matri mellett José Mauri is felkeltette a Pescara vezetőségének figyelmét. A fiatal középpályás számára a folyamatos játéklehetőség érdekében indokolt lehet a váltás, a Milan viszont nem hajlandó végleg megválni tőle, csak a kölcsönadás jöhet szóba.

Ugyanakkor a SportItalia hozzáteszi, hogy Matri fizetési igénye túl magas lehet a Pescara számára.[adrotate banner=”28″]

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Ezen a “kölcsönösdin”,az olasz csapatok zöme keresni tud!Kiváncsi lennék,hogyan,mekkora haszonnal!?

  2. “Carlos Bacca, M’Baye Niang, Luiz Adriano, Jeremy Menez és Gianluca Lapadula személyében öt támadó áll a rendelkezésére.” Nyugodtan elé sorolhatjuk a Primavera támadóit is.

  3. Szuper lenne, Matri mehet díszdobozban, Mauri meg legalább játszana rendszeresen. Hátha kinevelnek belőle mégegy Verrattit. 🙂

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet