Calabria a Cagliarihoz mehet kölcsönben

4

A Cagliari szeretné kölcsönvenni a Milan saját nevelésű hátvédjét, Davide Calabriát.

Az olasz együttes az előző szezonban kiharcolta a feljutást az olasz élvonalba, miután megnyerte a Serie B-t. A klub most azon dolgozik, hogy megerősítse a keretet és egy versenyképes csapattal vágjon neki a 2016/2017-es szezonnak, amellyel kiharcolható a bennmaradás. A Gazzamercato.it értesülései szerint a Cagliari megállapodott a Milannal Calabria kölcsönvételéről, de meg kell várni Vincenzo Montella edző beleegyezését.

Az olasz utánpótlás-válogatott Calabria tavaly májusban debütált a Milan felnőtt csapatában egy Atalanta elleni mérkőzésen. A 19 éves játékos a szezonban 8 tétmérkőzésen lépett pályára.[adrotate banner=”28″]

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Akit mi egyszer elküldünk kölcsönbe, az már nagyon nehezen tér vissza, illetve találja meg nálunk újra a helyét. Calabria pont az a játékos akit lassan fel kellene építeni, némi tapasztalata is van már a nagycsapatban. 19 éves, ő nem fogja megváltani a világot még az idén, de mindenképp számolnék vele kupa meccseken, esetleg bajnokikon néha csereként beállva.
    Oda adjuk és a vége az lesz hogy hozunk egy 32 éves kiöregedett játékost helyette ingyen, ő pedig lassan leépül vagy beépül a szárdoknál és nem akar majd visszajönni.

  2. “de meg kell várni Vincenzo Montella edző beleegyezését.”

    Milyen rég nem olvastam ilyen mondatot, hogy az edzső belegyezése kell, nem Berlué.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet