HIVATALOS: Mastour visszatért a Milanhoz

10

A spanyol élvonalban szereplő Malaga FC a hivatalos honlapján jelentette be, hogy felbontotta Hachim Mastour kölcsönszerződését.

A 18 éves játékost tavaly nyáron két idényre adta kölcsön a Milan a Malagának, ahol azonban nem kapott játéklehetőséget, mindössze 1 találkozón lépett pályára. A spanyol együttes úgy döntött, hogy nem tart igényt Mastour további szolgálataira, így megszüntette a kölcsönszerződését – jelentette be a klub a hivatalos honlapján.

Ennek következtében Mastour visszatért nevelőegyesületéhez, a Milanhoz. A játékost csütörtök délután a klub főhadiszállásán, a Casa Milanban kapták lencsevégre, ahol a jövőjéről egyeztetett a vezetőséggel. A piros-feketék szeretnék kölcsönadni a marokkói tehetséget, aki azonban inkább a végleges eladás felé hajlik.[adrotate banner=”28″]

10 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Az azért már komoly mikor egy Malaga szintű kis-közép csapat valakinek ilyen fiatalon a kölcsön(!!) szerződését inkább felbontja. Jobb esetekben még kuncsorogni szoktak hosszabbításért az ilyen klubok vagy megpróbálkoznak valamilyen opcióval h megszerezzék. De itt 1év után lapát. Mondjuk a Milan primavera csapatában sem számított alapembernek.

 2. Valami nem stimmel ezzel a sráccal. Mert hogy egy Isten adta tehetség, azzal nem érdemes vitatkozni, de hogy ennyire nem kell a kutyának sem, annak nyomós oka lehet, és valószínűleg nem a tudása, mindinkább a hozzáállása, vagy a magánélete lehet az, ami nem kerek.

 3. Én is szeretném látni mit tud a srác de sajnos meglehet, hogy nem több egy felfújt lufinál.

  By Berlusconi Media Hype.

  Ez esetben pedig jobban járunk ha bevonnánk a Vazquez bizniszbe és végleg eladnánk amíg kell valakinek.

  • Hagjuk már ezt a Vazquezt! Egy olyan cspatból nem lehet értelmes játékost igazolni, amelyik kiesik, vagy épphogy megússza! (lásd tavalyról: Paletta, Mauri) Mellesleg Vazquez nem játszott fontos szerepet a kiesés elkerülésében, az egészet Sorrentinonak köszönhetik. Itt lenne az ideje, hogy ne ilyen középszerű szarokról álmodozzunk, itt a kínai pénz, nem kell csereberélni! (eddig minden ilyen üzletünknek az lett a vége, hogy akit odaadtuk abból mégis jó játékos lett, akit meg elhoztunk az egy középszerű ***) klasszisok kellenek! vonjuk be azt mondom én is, de akkor egy Götze ajánlatba pl., akinek le kell lépnie a Bayerntől, vagy Josip Ilicicet is szívesen látnám, akár Hamsikot is!
   Ne ilyen Vazquezekért sírjon már a szánk. Ő egy senki európai szinten, és ahhoz már öreg, hogy ez ellen tenni tudjon valamit. Követtem a szezont, amikor tudtam megnéztem az összefoglalókat, ha volt időm meccset nézni megnéztem, mindegy csak Serie A legyen. De Vazqueztől egy értelmes megmozdulást én nem láttam, lehet pont a rossz meccseit fogtam ki. Bár egy klasszisnak nincsenek rossz meccsei. KÖZÉPSZERŰ!

   • Abból a csapatból kerültek már ki nemzetközi szinten is elismert játékosok te is tudod. De persze én is örülnék neki ha nem az alsó-közép kategóriát kellene megcéloznunk. Ebben igazad van. Viszont amíg nincs nemzetközi kupa addig a nagy nevek nem hinném, hogy ide jönnének.

    Kínai pénz ide vagy oda jó lenne ha bejelentenék hivatalosan a tulajváltást mert addig minden bizonytalan. Az talán garancia lenne és könnyebben igazolna hozzánk pl egy Götze.

 4. ok, de azért 18 éves még nem kell lemondani valakiről,aki ilyen jóban van a lasztival. Kell egy igazi baromarcú edző,aki megmossa a fejét,hogy ne higgye el Berluék marketing dumáját,hogy ő a következő Messi. Majd,ha 3-4év múlva se fér be sehova,akkor felejtsük el….

 5. Esélyt sem kapott nálunk,még egy felnőtt alapozást sem csinált végig….ezért semmit sem tudunk róla,max csak annyit amennyit a videókból láthatunk….egy biztos pazar technikai tudása van…de hogy ven-e ennél több benne ez még senki számára sem derült ki…..Én edzetném itt…és majd Montella eldönti kell-e nekünk….

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet