Berlusconi elismerte, hogy eladta a Milant

15

Silvio Berlusconi, a Milan teljhatalmú tulajdonosa kedden bejelentette, hogy eladta a klubot.

A 79 éves üzletember szívét néhány héttel ezelőtt műtötték meg, az operáció négy órán át tartott és sikeres volt. Ezt követően az intenzív osztályra szállították, majd egy kórterembe került. Berlusconi egészségügyi állapota egyre jobb volt, ma délben pedig kiengedték a kórházból.

Berlusconi a kórházból kilépve nyilatkozott az újságíróknak és gyakorlatilag bejelentette, hogy eladta a klubot a kínai konzorciumnak.

“Eladtam a Milant azoknak, akik képesek arra, hogy a klubot ismét a csúcsra emeljék Olaszországban, Európában és a világban. Azt követeltem, hogy a kínai csoport legalább 400 millió eurót fordítson átigazolásokra az elkövetkező két évben. Az elmúlt négy év már nem úgy alakult, ahogy szerettem volna. Úgy gondolom, ez a legjobb módja, hogy lezárjam 30 éves korszakomat a klub élén.” – mondta Berlusconi.A Sky szerint július 12-én fog megtörténni a szerződés aláírása a klub eladásáról.

[adrotate banner=”28″]

15 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Én még mindig nem veszem biztosra. Ebben a cikkben is összevissza van, hogy eladta vagy eladja..de a lényeg, hogy továbbra is tervezi csak a dolgot, hiszen júni 12 most épp a céldátum.

  • Azt hittem, hogy júli 🙂
   De a viccet félretéve szerintem nem kamu.Tudja, hogy csak egyre kevesebbet kapna érte.

 2. 2 év alatt 400 millió átigazolásokra?Amennyiben ez igaz,akkor örömtáncot járok;okosan felhasználva max. 5 év alatt visszatérhetünk az elitbe.Ez felvillanyozott rendesen,….:))))))))

  • Azért azt gondolhatjátok ha valaki megvesz egy ilyen klubbot 8-900 millió euróért, az nem azért veszi meg, hogy ledózerolja, mint az EU a Magyar piacot ! Nyilván céljai vannak,szeretne sikereket elérni, ahhoz pedig sok lóvé kell ám !

 3. Egyrészről köszönöm Berlu papa az elmúlt 25 évet,az útóbbi 5 ért pedig tockos járna !!!
  Másrészről meg kiváncsian várom az elköltendő összeget,és azt kikre költjük…még a végén Montellának szerencséje lesz és jókor lesz jó helyen :)))

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet