Luiz Adriano követheti korábbi edzőjét a Zenithez

6

A brazil csatár egy év után ismét együtt dolgozhat korábbi edzőjével, Mircea Lucescuval.

Luiz Adriano tavaly nyáron 8 millió euróért csatlakozott a Milanhoz a Shakhtar Donetsktől és összesen 29 meccsen lépett pályára, 6 gólt szerzett valamint 4 gólpasszt is kiosztott. Januárban már közel állt a távozáshoz, végül azonban megszakadtak a tárgyalások a Jiangsu együttesével.

Elképzelhető, hogy Adriano a nyáron továbbáll, ugyanis a Calciomercato.com internetes oldal szerint a Zenit érdeklődik iránta. Így akár a 29 éves csatár újra együtt dolgozhat Lucescuval, akit a közelmúltban neveztek ki az orosz csapat vezetőedzőjének.A brazil csatár szerződése 2020 nyaráig szól és tájékoztatta a klubot, hogy maradni szeretne a következő szezonban is, azonban könnyen lehetséges, hogy Lucescu meggyőzi őt a váltásról. A Zenit biztosítja a játékos számára a 3 millió eurós fizetést – amennyit jelenleg is keres Milánóban.

[adrotate banner=”28″]

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. se őt,se baccát nem adnám el.nálam bacca-niang(lapidula remélem így írják:))))) )lenne a kezdő,és luiz adriano lenne a szendert csere,ebben a szezonban is nagyon jól csinálta

    • Jó pár játékos ingyen vagy kölcsönbe távozhat. Így értékesíteni is kell valakit, ebben az esetben meg Adriano első helyen áll

  2. Rábeszéltük, hogy hagyja ott a Sahtart, 8 millióért megvettük, 3 millás fizetést ajánlottunk neki erre meg a padot koptatja. Azt se tudjuk mit akarunk!

  3. Szerintem nem olyan rossz csatár a srác, hogy meg kellene válni tőle. Hajt és ha lenne kiszolgálása termelné a gólokat. Ennyi pénzért nem biztos, hogy kapunk jobbat.

  4. Én úgy vagyok ezzel a kérdéssel (hangsúlyozva, hogy mindegyik szimpatikus), ha már megvettük Lapadulát Bacca és Adriano közül egyiket eladnám. De 1 ilyen képességű center kell még. Bacca, Lapadula, Niang, kevésnek tűnik, bár úgy gondolom 4-3-3 lesz és akkor támadóként szerepel Honda és Bonaventura is.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet