Lapadula szeretne része lenni a Milan történelmének

4

Hamarosan megkezdődik Gianluca Lapadula karrierje a Milan színeiben, ugyanis a jövő héten indul a felkészülés a következő szezonra. A játékosok július 7-én kezdik meg az edzéseket Milanellóban.

Lapadula a Serie B gólkirályaként érkezett a Pescara együttesétől, a klub 9 millió eurót fizetett a játékjogáért. A 26 éves csatár 5 évre szóló szerződést írt alá a Casa Milanban, ahol megtekintette a dicső múlt trófeáit.

“Nem tudom, hogy hány klubnak van ilyen csodálatos főhadiszállása, mint a Casa Milan. Nagyon izgalmas volt látni a múzeumot. Nagyon sok trófeát láttam és ez hatással volt rám. Nyilvánvalóan a BEK-serleg a legnagyobb. Hatalmas a vágy, hogy beírjam magam a Milan történelmébe. Nem lesz könnyű, de kemény munkával nagy dolgokat vihetsz véghez. San Siro? Jó móka lesz ott játszani, hiszen ez a legszebb stadion Olaszországban.” – mondta Lapadula a Milan TV-nek pénteken.

“Szeretnék köszönetet mondani Massimo Oddónak és a munkatársainak. Most itt vagyok a Milanban és remélem, hogy jó benyomást keltek.”Lapadula a 2015/2016-os idényt 30 góllal és 12 gólpasszal zárta az olasz másodosztályban.

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Wicsel oda való ahová ment. Mi sem vagyunk valami acélosak,de nehogy már ilyen macskajancsi miatt szomorkodjunk..más..
    Lapadula pedig nem tudom milyen játékos de ki kéne csalogatni abból az épületből nehogy még jobban megszédüljön.