A klub várja az ajánlatokat Luiz Adrianóért

4

Luiz Adriano a nyáron egy megfelelő ajánlat esetén távozhat a Milantól – írja a Gazzetta.

A 29 éves csatár tavaly nyáron 8 millió euróért szerződött a Milanhoz és ebben a szezonban 29 tétmeccsen 6 gólt és 4 gólpasszt szerzett. Elképzelhető, hogy Luiz Adriano a nyáron távozik, ugyanis a vezetőség egy megfelelő ajánlat esetén nem gördít akadályt a klubváltása elé – írja a Gazzetta dello Sport napilap mai száma. A Milan tehát várja az ajánlatokat a brazil csatárért, akinek 2020 nyaráig szól a szerződése és a transfermarkt 10 millió euróra becsüli az értékét.

Luiz Adriano januárban már közel állt a távozáshoz és majdnem a Jiangsu Suning FC játékosa lett, azonban a kínaiak nem teljesítették a megígért feltételeket, így meghiúsult az üzlet.[adrotate banner=”28″]

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Szerintem csak bizalmat kellett volna neki adni. Még mindig jobb lenne megtartani, mint az előzőekben beharangozott no name embereket ideszerződtetni.

  2. Szerintem is hiba lenne eladni,jelenleg Bacca,Niang,Lapadula (Matri nálam nem focista) a rendelkezésre álló csatárok;ebből kettő szintén a távozás szélén.Eddig középpályásunk nem volt most csatárunk nem lesz…
    A kopasz eltűnhetne már a francba,hogy valahol máshol rontsa a levegőt!

  3. Lehet hogy nem játszott mindig jól, de hogy Ő sosem alibizett a pályán és lélektelenül sem játszott soha az is biztos. Nálam Ő stabil kerettag.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet