Ljajic követheti korábbi edzőjét, Montellát

11

Állítólag Vincenzo Montella kérésére a vezetőség szeretné szerződtetni Adem Ljajicot.

Mint arról beszámoltunk, kedden este hivatalosan is bejelentették Montella kinevezését, aki két éves szerződést írt alá. A Sky jelentései szerint az olasz szakember már meg is nevezte egyik kiszemeltjét, Adem Ljajicot, akivel korábban együtt dolgozott a Fiorentinánál.

Ljajic ebben a szezonban kölcsönben az Internél játszott, azonban a kék-feketék nem tartanak rá igényt, így minden bizonnyal visszatér a Romához. Ugyanakkor elképzelhető, hogy a szerb támadó marad Milánóban, de a város piros-fekete felébe teszi át székhelyét. Montella és Ljajic között kiváló a kapcsolat, ami nagyban elősegítheti az átigazolást. Kérdés viszont, hogy a Roma hajlandó-e megválni a játékostól, és ha igen, akkor milyen áron.

A 24 éves játékos a bajnokságban 3 gólt és 3 gólpasszt jegyzett ebben a szezonban.[adrotate banner=”28″]

11 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. És a középszer folytatódik….
  Valaki szóljon majd hogy igazoljunk klasszisokat is, mert életben nem mozdulunk el a 8-10. helyről így…

 2. nem igazán értek egyet az előttem szólokkal,én kedvelem a játékát,és örülnék neki 10 milla környéki árért,max 15.

  • 1 év van hátra a szerződéséből, szóval lehet, hogy 10 alatt is megkaparintható. Legalább így Bonaventura visszamehetne a régi helyére, mivel szerintem ott még jobb teljesítményre képes.

 3. Ha Galliani igazol akkor az a baj, hogy miért nem az edző. Ha az edző kér játékost, akkor meg az a baj? Tudom, miért nem kéri CR-t vagy Messit…

  Nekem nincs bajom ezzel az irányvonallal, szerbek, horvátok stb. jöhetnek, ha meg az edző kéri és végre a szerint igazolnánk ahogy Ő szeretné, akkor meg pláne.

  • Igaz az edző tudja mire van szükség, ahhoz amit látni akar a pályán, Llalic pedig, jól elég jól cselez Montella látványfocijához! Ez már egy irányvonal, ha még itt tudjuk tartani Ménezt, akkor megvan a két szelsőnk, szóval az pipa! középpályára kell erősítés még, illetve egy két védő is jöhet és kész is volnánk, egy BL helyre, mert a Milannal és az Interrel együtt a Serie A is hanyatlott mostanában, szóval nincs nehéz dolgunk annyira…

 4. 2-3 éve amikor szóba került a leigazolása,de végül Rómába ment,akkor meg azon ment a kesergés,hogy Galliani miért nem tudta idehozni. Most meg az a baj,hogy jönne.

  • Azért tegyük hozzá, hogy azalatt a két három év alatt szépen leépítette magát a srác…
   De persze nem gond, nálunk mindenki visszanyeri élete formáját.. jah…hogy nem ez szokott lenni.. nem baj.

   • Pedig igen is így szokott lenni. Kivéve mikor a volt Milan játékosok jönnek vissza…
    Pl. Ibra-Barcából kikerült nem kellet sehová
    Balo- szintúgy Cityből így jött
    Robinho- Megint csak valamelyest visszanyerte
    Dinho is
    sorolhatnám tovább Seedorftól is sőt még vannak még páran igenis vissza lehet lendülni, de eddig még olyan nem nagyon volt aki exMiLANosként visszatérve maradandót tett volna le…(talán Kaká, de szerintem ő is csak azért mert mióta elment azóta nem volt azon a poszton senki…)

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet