De Sciglio nem akarja minden áron elhagyni a Milant

5

Mattia De Sciglio iránt a Juventus, a Napoli és a Roma is bejelentkezett, azonban nem akarja minden áron elhagyni a klubot – legalábbis ezt állítja a játékos ügynöke.

A 23 éves védő ebben a szezonban 22 meccsen lépett pályára a bajnokságban és kérdéses, hogy a csapat új edzője számít-e rá a következő szezonban. Jobbhátvéd poszton Ignazio Abate és Davide Calabria jelenti a konkurenciát De Sciglio számára, míg a bal oldalon Luca Antonelli és Leonel Vangioni.

Korábban már hallani lehetett számos nagycsapat érdeklődéséről, de a játékos ügynöke elmondta, csak az Európa-bajnokság után ülnek le tárgyalni a klubbal.“Mattia jelen pillanatban a Milan játékosa, de értékelnünk kell bizonyos ajánlatokat, mielőtt nemet mondunk. A Juventus, a Napoli és a Roma mellett más érdeklődő klubok is vannak, de inkább nem szeretném megnevezni őket. De Sciglio az Európa-bajnokságon van és most csak erre koncentrál. A Milan egy változás közepén áll, így nem sietünk. Az Eb után megvizsgáljuk a lehetőségeket. Nem igaz, hogy minden áron el akarjuk hagyni a Milant.” – mondta Donato Orgnoni, DS ügynöke a soccerweb24.com oldalnak.

De Sciglio szerződése 2018 nyaráig szól a Milannal és értéke 10 millió euró körül lehet.

[adrotate banner=”28″]

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Kleinheislert is nézegetném,hogy őszinte legyek a dzsudzsákot is. A védelembe pedig kádár,guzmics,fiola bármikor elférne.

  2. Ti ezt ugye nem gondoljátok komolyan?:) Én meg igen is azt mondom maradjon,nagy dolgokat lehet kihozni a srácból,csak a megfelelő személy,illetve nyugodt háttér kell neki

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet