Ügynöke szerint Menez a nyáron távozik

11

Jó esély van ara, hogy Jeremy Menez hamarosan továbbáll és ügynöke nem zárta ki egy esetleges franciaországi visszatérés lehetőségét.

A 29 éves csatár ebben a szezonban elég kevés játéklehetőséget kapott a bizonyításra, mivel egy súlyos sérülés miatt szinte az egész szezont ki kellett hagynia. Menez ügynöke egy francia rádiónak nyilatkozott és elmondta, hogy ügyfele a nyáron elhagyja a Milant.

Menez két évvel ezelőtt érkezett ingyen a Milanhoz a Paris Saint-Germain együttesétől. Első idényében a csapat gólkirálya lett és sokan várták, hogy kitartson a jó formája a következő szezonra. Ez végül nem valósult meg, hiszen hátsérüléssel bajlódott és meg kellett műteni.

Jean-Pierre Bernès, a játékos képviselője szerint a támadó nem tölti ki a még hátralévő egy éves szerződését.“Meneznek még egy évre szóló szerződése van a Milannal, de ennek ellenére azt hiszem, hogy a nyáron elhagyja a klubot. Még nem tudjuk, hol folytatja. Ezen a nyáron eljön a váltás ideje. Meglátjuk, hogy milyen ajánlatok fognak érkezni. Visszatérés a Ligue 1-be? Miért ne…” – mondta a játékos ügynöke.

[adrotate banner=”28″]

11 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Ha Menez akkor Kína vagy az arab világ. Gondolkodásához ezek állnak a legközelebb (money, money, money). Bye-bye, köszönjük az előző évet!

 2. Sajnálom nagyon a sérülést. Menez egy zseni, aki sajnos ezt tudja magáról. 😀
  Sok sikert, ha mindenképp menni akar!

  • A második mondatod remélem, csak viccnek szántad… Hogy Ménez zseninek tartja magát, elképzelhető, mindenesetre én másként értelmezem a zseni fogalmát. A középszerűnél valamivel jobb játékosnak tartom, semmi többnek.

   • khm… Baccára inkább igaz a középszerűség! Semmi különleges nincs benne. Jaj, lőtt 18 gólt 38 meccsen, na és? Ménez tavaly 33-on lőtt 16-ot. Góljai pedig nem is voltak meghatározók, inkább ilyen mindegy kategória. Góljai többségét kiscsapatok, és már eldőlt meccseken szerezte. Rúgott párat még büntetőből (elismerem Ménez is rúgot “párat” tizenegyről). A legfájóbb pont, amikor lecsérték épp Ménez jött be (, mert tud valamit csinálni, ha a kapu és közte nem csak a labda van), ez a gyökér mit csinál? Hazamegy! Hazamegy b*zd…
    Tipikus befejező csatár lehetne, de erre alkalmatlan a fizikuma. (Nem nagydarab/magas.) Tökéletes csatár lehetne, ha nem csak arra lenne képes, hogy elrúgja a labdát, hanem mondjuk levenni…

    • Tök jó, de ennek mi köze a cikkhez vagy Lansky bejegyzéséhez? 😀 Mert Ő nem azt mondta hogy Bacca jobb mint Menez, hanem azt hogy Menez kicsit jobb mint középszer (amúgy az tény, hogy viszont önzőzésben világklasszis). Nem mondta hogy jobb vagy rosszabb mint Bacca. Szíved joga utálni Baccát, de ezt majd egy Baccás cikknél inkább :).

  • zseni ? szerintem meg egy egótól nem látó,középszerű kis pitiáner francia….kicsit sem bánom,hogy eltakarodik….

 3. Kicsit kezdek aggódni, hogy a focizni tudó játékosaink mind eladjuk de a tulajváltásról nincsen hír.

  További sok sikert Meneznek!

 4. Balo pepitában. Láttunk már tőle zseniális teljesítményt ideig-óráig, de sosem lesz ez tartós, egy csapatot se fog igazi sikerre vezetni.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet