Fáraó: “Megtiszteltetés volt viselni a Milan mezt”

4

Stephan El Shaarawy a közösségi oldalán mondott köszönetet a szurkolóknak és büszke arra, hogy egy ilyen nagy múltú együttes mezét viselhette, mint a Milan.

Mint arról tegnap este beszámoltunk, a Roma élt az opciós jogával és végleg megvásárolta El Shaarawyt a Milantól. Az olasz támadó életében új fejezet kezdődik és elbúcsúzott a Milantól és a szurkolóktól.

“A mai napon egy komoly változás jött a karrieremben. Pályafutásom egyik fontos korszaka zárult le, amely négy évig tartott. Megtiszteltetés volt számomra egy ilyen dicsőséges és híres csapat mezét viselni, mint a Milan. Szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akikkel együtt dolgozhattam a klubnál: Berlusconi elnöknek, Galliani úrnak és az egész szakmai stábnak.” – olvasható a bejegyzés a Fáraó közösségi oldalán.

“Külön köszönet a szurkolóknak, akik mindig támogattak engem, beleértve a legutóbbi pályára lépésemet a San Siróban. Nem felejtettek el engem, ahogy én sem fogom őket soha. Örökre a szívembe zárom a Milant. Most egy új fejezet veszi kezdetét, egy új kaland. Szeretném megköszönni a bizalmat Sabatini igazgatónak és az edzőnek. Továbbá köszönöm a csapattársaknak és a szurkolóknak, hogy a megérkezésemkor azonnal meleg fogadtatásban részesültem.” – tette hozzá.El Shaarawy 2011 és 2015 között játszott a Milanban.

Köszönünk mindent és sok sikert, Stephan!

[adrotate banner=”28″]

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Ezt így kell! Nagyon szimpatikus, ahogy mindig is! Sok sikert Sárika!
    Remélem több ilyen baklövést nem követünk el!

  2. Sok sikert Fáraó,,,én nagyon sajnálom hogy valami érthetetlen okbol mindenképen el akarták küldeni,,,mindig nagy szivel és akaratal játszot,,,

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet