Galliani találkozott Giampaolóval, az Empoli edzőjével

15

A Sky Sport Italia értesülései szerint Adriano Galliani, a Milan vezérigazgatója találkozott az Empoli vezetőedzőjével, Marco Giampaolóval.

Csütörtökön találkoztak az érintett felek egymással, ahol a téma Giampaolo sorsa és esetleges kinevezése volt a Milan élére. Természetesen még csak egyeztettek egymással a felek, de sokak szerint már közel a megegyezés. Az Empoli trénere egy év után távozhat a jelenlegi kenyéradójától, ha elfogadja a Milan ajánlatát. A csütörtöki találkozón a kínai konzorcium képviselője, Nikolas Gangikoff is jelen volt.

Galliani és a kínaiak képviselője szeretné a lehető leghamarabb lezárni az edzőkérdést a klubnál, hiszen július 7-én kezdődik a felkészülési időszak. Amíg viszont nem történik meg a tulajdonosváltás, addig biztosan nem jelentik be az új edző érkezését. Giampaolo érkezésére Silvio Berlusconinak is rá kell bólintani, aki viszont a csapat jelenlegi edzőjét, Cristian Brocchit favorizálja.

[adrotate banner=”28″]15 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. ha ez most vicc akkor vigyorgok,,,ha igaz akkor….nem,nem sírok….. csak nézek magam elé üveges tekintettel……

 2. De hisz ez magától értetödik: Egészen a TIZENEGYEDIK helyre gardírozta az EMPOLI világverő csapatát…..

 3. még jó,hogy pellegrini lesz a befutó…amúgy meg nem arról volt szó,hogy sztáredzőt akarunk?ezt csávót a vasas élére nem nevezném ki nyugott szívvel…bár lassan egy szint…:(((

 4. Ez a hír most nagyon pofon vágott.csak egy pozitívuma lehet,hozza magával Saponara-t.ha tényleg hozná,nem bánom.legyen.amúgy,ki tudja?

 5. Meg kéne próbálni pintért elhozni Mezőkövesdről. A válogatottnak is milyen f.sza kis alapot hozott össze, az eredmények őt igazolják.
  😀

 6. Ez az egész kínai biznisz egy nagy kamu. Arról volt szó,leállítják az igazolásokat. Nem állították le. Arról volt szó, Emery,vagy Pellegrini,most ott tartunk,hogy Giampaolo,vagy Brocchi. Még mindig az van,amit a két öreg akar,mert állítólag a kínaiak mindenbe beleegyeznek. Nem lesz itt semmi változás!!

 7. Szép szép…..
  Ez azt jelenti, Galliani és/vagy Berlusconi tanácsadásaival továbbra is szívunk,
  vagy a Kínaiakkal messze nem alakulnak jól a tárgyalások,
  vagy ha mégis, akkor nem kívánnak nagyobb összeget invesztálni új ugazolásokra, így edző is alsó kategóriából kerül majd ki.

  Valószínűleg egy újabb szezonon keresztül nem nézek Milan meccset. 😉

 8. Igazából azt nem értem, hogyha vannak Kínai érdeklődők és nem csak kamu, akkor vélhetőleg azért is a Milan megvásárlását célozhatták meg, mert egy nagy múlttal rendelkező klub, aminek még mindig van reklámértéke Ázsiában is, adottak az infrastrukturális feltételek, és nem a nulláról kell mindent felépíteni, és nem utolsó sorban áron alul juthatnának hozzá, vagy legalább is jó tárgyalási pozícióban lehetnének a klub jelenlegi küszködését elnézve. Magyarán jó üzleti célpont lehet a Milan, tekintve, Berluék kontár munkáját az elmúlt évekből. Na mármost ha üzletet kötnek, akkor továbbra is Berlu kontár kezeibe helyezik a klubot csak a saját kontójukra, azt az embert engedik irányítani, aki idáig juttatta a Milant?
  Vesznek egy a szar vezetés következtében értékvesztő klubot, majd hagyják, hogy az értékvesztést produkáló felelősök vezessék továbbra is azt, csak most már az ő pénzükkel? Ebben semmi logika.
  Mint ahogy a már fentebb említett átigazolási tárgyalások stoppolása ellenére köttetett szerződés hosszabbításokban, vagy bedobott játékos nevekben, és most Giampaoloban sincs logika.

  Sajnos egyre szkeptikusabb vagyok. Vagy a kínaiak hülyébbek, mint Berlu, vagy nincsenek is semmilyen tárgyalások…

 9. MIért találkozna bárkivel?
  Egyáltalán maradna, ha eladásra kerül a klub? Vagy nem lesz semmi?
  Emeryt már rég meg kellett volna venni. Ha eladják, ha nem..

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet