Suso szívesen marad, de több játékidőt szeretne

3

Suso elmondása szerint szeretne a Milan játékosa maradni, de ha nem kap lehetőséget a bizonyításra, akkor az eligazolás sem kizárható. A hírek szerint a Genoa szívesen marasztalná a spanyol játékost, aki tavasszal 19 meccsen 6 gólt és 2 gólpasszt jegyzett.

A Milan háza táján jelenleg nagyon nagy a kavarodás, teljes a bizonytalanság, továbbra sem tudni ki lesz a klub tulajdonosa és azt sem, hogy ki fogja a csapatot irányítani a következő szezonban. Azonban a hírek arról szólnak, hogy Alessandro Matrihoz és Gabriel Palettához hasonlóan Suso is visszatér a kölcsönből.

 “Amit én akartam, az egy kis folyamatosság volt és lehetőség arra, hogy pályára lépjek. Úgy érzem nem kaptam meg azt a lehetőséget a Milanban, amit megérdemeltem volna. Keményen edzettem és mindig próbáltam a maximumot nyújtani.” – nyilatkozta Suso.“Azért döntöttem úgy, hogy elmegyek, hogy bebizonyítsam az embereknek, igenis képes vagyok olyan szinten játszani, amit megkövetel a Milan. Hogy maradni fogok-e? Még semmit sem tudok. Számomra az lenne a legfontosabb, ha maradni tudnék és játszani. Szeretnék egyre magasabb szintre jutni a csapattal és szerepelni a Bajnokok Ligájában. A legfőbb célom, hogy a Milannál maradjak, de ha egy kis esélyt se kapok a játékra, akkor más megoldások után kell néznem.”

A Sky Sport újságírója, Gianluca Di Marzio szerint a Genoa csapata mindent elfog követni annak érdekében, hogy megtartsa Susót.

[adrotate banner=”28″]

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Láthattuk, hogy ha megkapja a bizalmat akkor több van benne mint amit nálunk mutatott. Ennek ellenére azt gondolom, hogy egy komolyabb edző nem biztos, hogy számolna vele (max csereként) és ebben az esetben meghallgatnánk a Genoa ajánlatát.

    Kíváncsi lennék mennyit adnának érte?