2022. október 07., péntek

Meghosszabbították a határidőt június végéig?

-

Egybehangzó jelentések szerint a Fininvest és a kínai konzorcium megegyezése alapján 15 nappal meghosszabbították a kizárólagos tárgyalási időszak határidejét.

A felek hetek óta tárgyalnak a klub értékesítéséről és a kínai befektetőcsoport első körben a Milan részvényeinek 70 százalékát vásárolná meg. Május elején egy szerződés került aláírásra, amelynek értelmében a kínaiak megvizsgálják a Milan költségvetését, a papírokat illetve a szerződéseket, ezzel egyidőben a befektetőcsoport Berlusconi rendelkezésére bocsátja a bankgaranciát és egyéb dokumentumokat.

A Sky és a Gazzetta dello Sport értesülései szerint a felek meghosszabbították az időszakot, így az eredetileg június 15-re meghatározott határidőt 15 nappal, vagyis június 30-ra tolták ki Berlusconi egészségügyi problémái miatt. Mint ismert, Berlusconit a jövő héten szerdán műtik meg szívbillentyű betegség miatt.

[adrotate banner=”28″]

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Mintha azt írták volna, hogy amíg le nem záródnak a tárgyalások nem igazolunk és nem is adunk el. Be van fagyasztva a transzfer. Közben szerződéseket hosszabbítunk, vagy éppen nem. Továbbá a pletykák, miszerint Galliani ezt meg azt hozzá a csapathoz.
  Akkor most ez azt jelenti Galliani is marad? Berlusconi is marad, már ha túléli a műtétet.
  Most eltolják 2 héttel a tárgyalásokat. A műtét után kb. mikor lesz tárgyalóképes? Eddig se volt igazán beszámítható. A műtét után valószínűleg hónapokra esik majd ki.
  Már zajlik az EB. Mindenki igazol agyba főbe.
  Ameddig Berlusconinak és gárdájának bármi köze is van a csapathoz, nem bírunk egyetlen nyáron se elkezdeni időben igazolni. De Berlu csak úgy adja el a csapatot, ha ő marad a tiszteletbeli elnök, akinek mindenbe lesz beleszólása. Ebből gondok lesznek.
  Lehet, hogy szívtelennek tűnök, de a csapatnak az lenne a legjobb, ha Berlusconi már nem jönne ki a kórházból, vagy már annyira legyengülne, hogy ne tudja betölteni a tiszteletbeli elnök szerepét.
  A Berlusconi családot képviselje Barbara, az új stadiont nevezzék el Berlusconi után, Galliani menjen nyugdíjba, vegye át a helyét Paolo Maldini és kezdjük már építeni a csapatot.
  Top edző, top játékos, szakértelem nem jön a csapathoz, amíg a Berlusconi-Galliani duó mindenbe belepofázik.
  Sose bírtam tisztelni az Intert, de ahogy látom mindent megtesznek a fejlődés érdekében. Thohir belátta, hogy valami nem működik el is adta a ,,klubot,,. Már azt is kifundálták, hogyan játsszák ki az FFP–t legálisan, hogy bírjanak nagyokat igazolni.

  Augusztus végén igazoljuk azokat, akik senkinek nem kellettek. Nagy köszönet újra.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS