Zapata és Vergara is hosszabbított – hivatalos

9

A Milan a hivatalos honlapján jelentette be, hogy hosszabbított a kolumbiai védőpárossal, Cristian Zapatával és Jherson Vergarával.

Zapata szerződése eredetileg június 30-án járt volna le és az utóbbi időszakban nincs állandó helye a kezdőcsapatban, ennek ellenére mégis marad. Mint ismert, a kolumbiai hátvéd nemrég kifejezte maradási szándékát és elutasította a Premier League-ben szereplő Watford megkeresését is.

A klub az elmúlt hetekben egyezségre jutott a 29 éves védővel a hosszabbításról. A Milan péntek délelőtt a hivatalos honlapján egy közleményben jelentette be, hogy Zapata három évre, 2019 nyaráig írt alá. Továbbá a csapat másik kolumbiai védője, Vergara – aki ezt a szezont a másodosztályú Livorno együttesénél töltötte – is új szerződést kapott, amely egészen 2019. június 30-ig szól.Vergara a kölcsön vége után hamarosan visszatér a Milanhoz és a csapattal fogja megkezdeni a felkészülési időszakot. A 22 éves védő vélhetően megkapja a bizonyítási lehetőséget.

[adrotate banner=”28″]

9 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Május 10-én jelentette be a Fininvest, hogy tárgyalnak egy kínai befektetőcsoporttal és 45 napra felfüggesztettek minden transzfer és szerződéssel kapcsolatos tevékenységet, kivéve Montolivo szerződéshosszabbítását, amiről már megállapodás született.
  Ez volt a jó hír.
  Egy ekkora “cég” eladásánál ez azt jelenti, hogy a felek megállapodásra jutottak és elkezdődik az átvilágítás, a vevőnek meg kell győződnie arról, hogy nem talál csontvázakat a szekrényben. Nem tűnik indokolatlannak, hogy itt bizony alaposan körül kell nézni és szekrény is van bőven :))), a 45 nap is szükséges lehet.
  Azután néhány nap múlva bejelentették, hogy meghosszabbították Montolivo szerződését ……. és Antonelliét és Calabriáét. ?
  Néhány nap múlva meghosszabbították a szponzori szerződést a Niveával. ??
  Most bejelentették Zapata és Vergara szerződéshosszabbítását.???

  Lehet, hogy a háttérben már megvan az új szakmai vezetés új vezetőedzővel együtt és mindez az ő jóváhagyásukkal történt,
  de sajnos az is lehet, hogy már kútba esett az egész üzlet, de üzleti megfontolásokból nem sietnek ezt bejelenteni.

  Biztos csak én vagyok túl negatív.