Bacca ügynöke Londonba repül tárgyalni

7

Carlos Bacca ügynöke az elkövetkező napokban Angliába utazik, hogy tárgyaljon a West Hammel.

Mint arról beszámoltunk, az angol élvonalban szereplő West Ham első körben egy 20 millió eurós ajánlatot tett Baccáért. A Milan nyitott a tárgyalásokra, de magasabb összeget szeretne kapni. Eközben a klubnál a folyamatban lévő tulajdonosváltás miatt felfüggesztették az átigazolásokat, beleértve Bacca-ügyét.

A La Gazzetta dello Sport úgy tudja, hogy a kínai konzorciummal folyó tárgyalások lezárását követően lesz döntés Bacca jövőjéről. A Sky jelentései szerint a játékos ügynöke nem habozik és hamarosan Angliába repül, hogy a West Ham vezetőségével egyeztessen a személyes feltételekről.Amennyiben a londoniak megegyeznek Baccával a fizetésről, azt követően a piros-feketék kezében lesz a döntés.

[adrotate banner=”28″]

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. No én ezt már tényleg nem értem. A minap tette közzé 100 legértékesebb játékosának névsorát a neuchateli egyetem Nemzetközi Sporttudományi Központjának futballal foglalkozó kutatócsoportja (CIES Football Observatory) – legyenek ők bárkik is 🙂 De…
  Az egyetlen név a 100-ban tőlünk Bacca a maga 75 helyével. Az általuk becsült piaci érték, még ha nem is reális 35,4 M euro.
  Ha emlékeim nem csalnak mi 30-ért vettük, azaz nem hogy piaci érték alatt, de még vételár alatt is sikerülne elpasszolni, annak ellenére, hogy a még egy ilyen csapatban is kiemelkedőt tudott nyújtani…
  Valaki homályosítson már fel:)

 2. Én értem és ha kell meg is értem Baccat, de a 20 milla az nagyon kevés!

  Lehet, hogy Bacca maga kezdeményezte ezt az egészet, de eddig (tudtommal) nem volt olyan nyilatkozata, hogy nem érezné jól magát Milánóban, vagy nem jön ki az adzővel vagy bárkivel is.

  Reménykedek benne, hogy nem fog elmenni, főleg ha nem less tulajdonosváltás.