Diego López távozóban, Angliába szerződhet

2

Diego López minden bizonnyal a nyáron elhagyja a Milant, miután a Premier League-ből és Spanyolországból is érdeklődnek iránta.

A 34 éves kapus a szezon elején alapember volt a Milanban, azonban súlyos térdsérülés miatt több hónapig nem játszhatott. Ezzel párhuzamosan Gianluigi Donnarumma remek teljesítménnyel rukkolt elő és a spanyol portás a felépülést követően már került vissza a kezdőcsapatba.

Diego López szerződése 2018 nyaráig szól a rossonerivel, azonban nagy valószínűséggel a kevés játéklehetőség miatt már a nyáron továbbáll. A rutinos kapus iránt a hírek szerint az Everton és a Bournemouth érdeklődik az angol élvonalból, bár hivatalos megkeresést még nem kapott egy klubtól sem. Továbbá nem kizárt, hogy López visszatér hazájába, Spanyolországba. Állítólag a Celta Vigo szívesen látná – írja a Calciomercato internetes oldal.

López 2014 nyara óta erősíti a Milant és összesen 37 tétmeccsen védte a csapat kapuját.[adrotate banner=”28″]

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Az olasz futball nagyon nem feküdt neki, kapott egy pár potyát is… Arról nem is beszélve mennyire nem volt összhangban a védelemmel ( ami amúgy is katasztrófa volt). Sok sikert neki a továbbiakban, sajnos itt nem váltotta meg a világot.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet