80 millió eurós ajánlat érkezett Donnarummáért?

13

A klub teljhatalmú tulajdonosa, Silvio Berlusconi kijelentette, hogy egy meg nem nevezett csapat 80 millió eurót kínált a csapat 17 éves kapusáért, azonban visszautasította az ajánlatot.

Donnarumma nem akármilyen teljesítménnyel hívta fel magára a figyelmet, ugyanis tavaly októberben mindössze 16 évesen debütált a Milan felnőtt csapatában és remek formában védett az egész szezonban. Az olasz kapus 30 bajnoki meccsen lépett pályára és 10 találkozót kapott gól nélkül hozott le.

Berlusconi a TeleLombardiának elárulta, csillagászati összeget kínáltak Donnarummáért, de visszautasította az ajánlatot és a kapus nem eladó.“Elutasítottunk egy 80 millió eurós ajánlatot Donnarummáért. Ő eladhatatlan.” – mondta Berlusconi.

A közelmúltban olyan nagy klubok mutattak érdeklődést Donnarumma iránt, mint a Chelsea, a Manchester United és az FC Barcelona. Eközben a Milan azon dolgozik, hogy meghosszabbítsa a fiatal kapus szerződését 2019-ig. A hosszabbítás mellett fizetésemelést is kaphat, amelynek értelmében szezononként 1 millió eurót fog keresni.

[adrotate banner=”28″]

13 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Amilyen bolond világot élünk simán lehetséges, hogy valaki kifizetné ezt a pénzt. Az más, hogy Berlusconi önszántából kötve hiszem, hogy visszautasítaná.

 2. 1 milliót € amikor más lókötők 3-4 keresnek nevetséges,így nehezen lehet majd hozzánk láncolni ezt a fiút,ha marad akkor tényleg nagyon szereti a Milant .

  • Részben egyetértek Veled, de azért meg ne sajnáljam már, hogy 16-17 évesen 1 millát keres.

   Berlu minden nyilatkozatából bicskanyitogató módon süt a fölényesség. Áldását adja rá, hogy elnök maradhasson, nem fogadja el a 80 milliót (amit persze helyesen tesz), de azért világgá kürtöli, hogy mindenki tudja hogy mekkora király.

   A baj ott van, hogy a (közel)múltbéli tettei miatt minden szava hiteltelen és hihetetlen. Már a csendes nyugdíjas éveit kéne élveznie valahol és nem okoskodni, mert minden szavával árt a Milannak.

 3. Anthony Martialért is 80 millió eurót adott a Manchester, így azután könnyen elképzelhető, hogy az egész idény – szerintem – legnagyobb felfedezettjéért, aki 15-20 évre is megoldhatja egy csapat egyik legfontosabb posztját, van klub, amely ennyi pénzt kínált. Nem lennék meglepve, ha Mourinho első dobása az lenne, hogy elküldi a szerintem nagyon menni akaró De Geát, és Donnarummával pótolja.

  • Én is azt mondom, hogy manapság ha valaki két egyeneset rúg a labdába és már egyből 30-40 millió eurót adnak érte nem elképzelhetetlen a Donnarummáért ajánlott összeg. Az más kérdés, hogy Berlunak már nem hisz senki az utóbbi évek áldásos tevékenysége eredményeképp.

 4. El kell adni és visszahozni Agazzit, simán lehozzuk vele a szezont majd a Serie B-ben…

  Viccet félretéve, Donnarumma jelenti az utolsó szalmaszálat talán, hogy itt esetleg valamiféle építkezés el fog indulni.

 5. Én is azt érzem, amit kornel1980. Ez kb. úgy hangzott, hogy 80 millával ne gyertek, 90-ért lehet vinni. Mert ha nem akarná eladni, akkor annyit mondana hogy semmilyen összegért nem eladó és pont.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet