2022. szeptember 27., kedd

Kovacic: “Milan? Bármi megtörténhet”

-

Mateo Kovacic, a Real Madrid középpályása nem zárta ki annak lehetőségét, hogy a nyáron visszatérjen Olaszországba és csatlakozzon a Milanhoz. A horvát válogatott játékos elmondta, hogy most még túl korai lenne a jövőjéről beszélni, azonban bármi megtörténhet.

A 22 éves középpályás tavaly nyáron szerződött a Real Madridhoz, azonban nem sikerült beverekednie magát a kezdőcsapatba és nem kapott állandó játéklehetőséget, ezért felmerült a távozás lehetősége. Úgy tűnik, hogy Kovacic nem szerepel Zinedine Zidane edző jövőbeli terveiben, hiszen az Atletico Madrid elleni Bajnokok Ligája-döntőben még a cserepadra sem nevezte.

“Én vagyok az egyik legfiatalabb játékos a csapatban és a lelátón voltam, de az számít, hogy megnyertük a Bajnokok Ligáját és mindannyian boldogok vagyunk. Ez egy nagyon nehéz szezon volt. A Real egy nagyszerű csapat, fiatalon érkeztem ide és sok tapasztalatot szereztem. Tudtam, hogy lesznek problémák, de most csak az Európa-bajnokságra koncentrálok. Mint ahogy mondtam, megnyertük a BL-t és ez a legfontosabb dolog.” – mondta Kovacic.

“Továbbra is imádom Milánót, amely egy gyönyörű város és olyan nagy klubban játszottam, mint az Inter. Két és fél csodálatos évet töltöttem ott, de ma a Real Madrid játékosa vagyok. Milan? Most nem gondolok más csapatra. Bármi megtörténhet az életben.” – tette hozzá.

Állítólag a Milan szeretné egy évre kölcsönvenni Kovacicot a nyáron. A két klub között remek a kapcsolat és a Real Madrid is hajlik az üzletre.

[adrotate banner=”28″]

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Az Eb sok mindent megmutathat ebben az ügyben. A horvát csapatban számítanak rá, ott produkálhat. Ha nem teszi, akkor nekünk se kell. ha viszont jól játszik, a Reál nem fogja odaadni. Szóval ez az Eb sok mindenbe beleszól majd. Ott lesz pl. Ibra is. Az ő sorsát is bőven befolyásolja az EB szereplés.Nem nagyon érdemes az Eb előtt találgatni, árfolyamok zuhannak vagy emelkedek a csillagos égig egy-egy rossz vagy jó Eb szereplés esetén. A tehetség ahhoz kellene a Milannál, hogy ne a TV-ben nézzék ki, hogy kit akarnak igazolni, ki a jó focista, hanem távoli grundokon, edzőpályákon, amikor még nem kell az egész világgal versenyt futnunk érte. Ha valakinek nincs pénze, akkor legalább legyen szeme…

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS