2022. szeptember 27., kedd

Milan-Roma versenyfutás Cáceres kegyeiért

-

A legfrissebb hírek szerint a Milan Torinóból erősítené meg a védelmet, ugyanis Martin Cáceres a kiszemelt.

A Juventus sportigazgatója, Giuseppe Marotta nemrég elismerte, hogy nem hosszabbítják meg Cáceres nyáron lejáró szerződését, így négy évet követően továbbáll Torinóból és új kihívásokat után néz.

A Sportmediaset értesülései szerint megkezdődött a versenyfutás a Milan és a Roma között Cáceres megszerzéséért. Eddig úgy tűnt, hogy a Napoli a legesélyesebb a 29 éves játékos szerződtetésére, de változott a helyzet. A Milan és a Roma is 3 éves szerződést kínál Cáceresnek, azonban a bért illetően eltérő a két ajánlat.

A Milan szezononként 2 millió eurós fizetést biztosítana Cáceresnek, ezzel szemben a fővárosi együttes ajánlata évi 3,5 millió euró, továbbá a Bajnokok Ligája szereplés is mellettük szól.

Az olasz sajtó szerint nagy valószínűséggel az uruguayi védő új klubja a Roma lesz.

[adrotate banner=”28″]

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. ha jó játékos lenne, akkor meghosszabították volna a szerződését, de nem kell a juvénak, mert nem elég jó = “új kihívások elé néz” 🙂

    nagyon kéne már egy befeketető, mert ez a gagyi igazolási trend, hogy mindegy mit tud, milyen formában van, jöhet mert ingyen van már extrém gázos…

    • Cáceres igenis jó játékos.Nem egy klasszis de mikor játszott akkor nagy hasznára volt a Juventusnak.Mert belső védő poszt mellett a jobb szélső védő szerepét is el tudja játszani. Am Cáceres azért szorult ki a csapatból mert volt egy komoly sérülése illetve volt egy éjszakai autó balesete.Ezzel vétett a házirend ellen ami tiltja a játékosok éjszakázását.Ennek következtében Allegri kitette a keretből is,sőt még az azonnali szerződés bontás lehetősége is elmerült anno.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS