Brocchi nem számíthat két alapemberre a Juve ellen

10

Úgy tűnik, hogy Ignazio Abate és Luca Antonelli sem léphet pályára szombaton a kupadöntőn.

A Milan szombaton Rómában a Juventusszal találkozik az Olasz kupa döntőjében és a piros-feketék a 6. alkalommal hódíthatják el a trófeát. Ugyanakkor sérülések okozhatnak problémát Cristian Brocchi számára, aki vélhetően nem számíthat két szélsővédőjére.

Az elmúlt napokban Abate és Antonelli külön edzett a csapattársaktól és nem valószínű, hogy pályára léphetnek a mérkőzésen. Ebben az esetben Davide Calabria kezdhet jobbhátvéd poszton, míg a balhátvéd Mattia De Sciglio lesz. Eközben M’Baye Niang már napok óta teljes értékű edzésmunkát végez és több hónapos kihagyás után van esély a játékára.[adrotate banner=”28″]

10 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • Csak kritikával illetnek egyes játékosokat és az edzőt. Ha ennyire zavar mások véleménye, akkor minek olvasod el a hozzászólásokat? Csak felbosszantod magad feleslegesen. Egyébként meg Milan szurkolók vannak, nem Milan szintű(!) szurkolók! Vagy lemaradtam valamiről?

   • A folyamatos pocskondiázás nem éppen a kulturált kritika kifejezése.
    Amit írtál, azt megfordítva is lehetne mondani.
    Konkrétan ha annyira zavar egyeseket a gyengébb teljesítmény, hogy képesek miatta olyan ikonokat alpári kifejezésekkel illetni, akiknek a sikereket köszönhetik, azok miért “szurkolnak” a Milannak?!
    Bár ezeket az okostojásokat szurkolónak nem nevezném, max. bohócnak.
    Igen, jól olvastad szintű – értsd, ahogy akarod.
    A juve pedig le lesz nyomva…
    Üdv.