Suso: “Nagyon hálás vagyok a Genoa szurkolóknak”

5

Suso köszönetet mondott a rajongóknak és elmondása szerint maradni szeretne a Genoa együttesénél.

A 22 éves játékos januárban egy 6 hónapos kölcsönszerződés keretein belül csatlakozott a Genoához és rendkívül jól teljesített, hiszen 19 mérkőzésen 6 gólt és 2 gólpasszt szerzett.

A Sky átigazolási szakértője, Gianluca Di Marzio az internetes oldalán számolt be arról, hogy a Genoa vezetősége elégedett Suso teljesítményével és azon dolgoznak, hogy a kölcsönszerződését meghosszabbítsák további egy évvel. A két klub között remek a kapcsolat és ha a Milan rábólint az üzletre, akkor a spanyol játékos a következő szezonban is a genovai együttest fogja erősíteni.Suso a közösségi oldalán mondott köszönetet a Genoa szurkolóinak és hozzátette, maradni szeretne.

“Szeretnék köszönetet mondani minden Genoa szurkolónak. Hat különleges és csodálatos hónapon vagyok túl. Ez egy fantasztikus klub, nagyszerű stábbal, profi csapattársakkal és egy gyönyörű várossal. Nagyon hálás vagyok a rajongóknak. Nekik köszönhetően az első naptól fogva otthon érezhettem magam. A jövőm? Szeretnék még egy évig maradni a Genoában, de ez nem csak rajtam múlik.”

Eközben a Calciomercato.com információi szerint a Carpi szeretné végleg megvásárolni Simone Verdit, aki jelenleg kölcsönben szerepel és 2 millió eurós vételi opció szerepel a szerződésében.

[adrotate banner=”28″]

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ