Mauro Tassotti megvédte a csapat edzőjét, Cristian Brocchit és úgy gondolja, hogy néhány mérkőzés után nem lehet megítélni a munkáját.

Tassotti korábban Carlo Ancelotti, Massimiliano Allegri és Filippo Inzaghi mellett is dolgozott másodedzőként, azonban tavaly nyár óta új szerepkörben dolgozik a klubnál, ugyanis az ő feladata a kölcsönben lévő játékosok teljesítményének megfigyelése. Az olasz szakember beszélt Brocchiról, az esetleges tulajdonosváltásról és a szurkolókról is.

“Jelenleg nem lehet megítélni Brocchi munkáját, három vagy négy mérkőzés kevés ehhez, így ezzel várni kell mielőtt bármit is mondunk róla. Ebben a szezonban már nem dolgoztam másodedzőként, de úgy gondolom, hogy Mihajlovic tisztességesen végezte a munkáját. A csapat elismerte őt, mint egy vezetőt és tisztelte a játékosait az öltözőben és azon kívül egyaránt. Természetesen senki sem érezheti biztosnak a helyét a kispadon, így ő sem. A dolgok nem mentek jól a bajnokságban, viszont neki köszönhetően bejutott a csapat az Olasz kupa döntőjébe.” – mondta Tassotti a MilanNews.it oldalnak.

Ezután kitért a volt másodedző az edzősködésre illetve a klub eladására.“Én a Milan edzőjeként? Korábban sem gondolkoztam ezen és bevallom még most sem, így nem töprengek ezen. Roberto Donadoni? Neki minden képessége megvan ahhoz, hogy egy nagy klubot vezessen.”

“Kényes pillanat most a klubról beszélni, mert közel van már a megállapodás. Én már sok-sok éve vagyok a Milan alkalmazásában, megéltem szép illetve rossz pillanatokat. A szurkolóknak igazuk van, de türelmesnek kell lenniük. Nem szabad elfelejteni a múltat. Azt hiszem, hogy Berlusconi nélkül nehéz elképzelni a Milant, mivel sok éven át volt a klub első embere. A tulajdonosváltás azonban elkerülhetetlen és számomra úgy tűnik, hogy jó irányba fog haladni a klub.” – tette hozzá.

[adrotate banner=”28″]

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. tasotti ugyan akkora jelentéktelen ember,csapat irányítóként,mint brocci,na jó brocci szarabb,hogy ülhet egy ilyen a padunkon….

  2. Azért a nyilatkozat utolsó bekezdése beszédes… Nyilván hitelesebb információkkal rendelkezik, mint a legtöbb lap.

  3. Kényes pillanat most a klubról beszélni,mert közel van már a megállapodás…..Azt hiszem,h jelen pilanatban ez a legfontosabb és legbizakodóbb mondat,egy igazán hiteles embertöl!!!

  4. A tulajdonos váltás elkerülhetetlen – ez sokatmondó kijelentés ha már Tassotti is így gondolja akkor talán van remény.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet