2022. december 04., vasárnap

Calabria: “Szükségünk volt erre a győzelemre”

-

Hosszú idő után a kezdőcsapatban kapott lehetőséget a Bologna elleni mérkőzésen a csapat fiatal jobbhátvédje, Davide Calabria.

Sérülés miatt Luca Antonelli és Ignazio Abate sem állhatott Cristian Brocchi edző rendelkezésére, így szombaton Bolognában a 19 esztendős Calabria kezdett jobbhátvédként.

Calabria legutóbb november elején lépett pályára a csapatban.

“Nem volt könnyű ilyen hosszú idő után pályára lépni. Remélem, hogy a hátralévő mérkőzéseken vagy a következő szezonban gyakrabban játszhatok. Az edző azt kéri tőlünk, hogy legyünk agresszívebbek támadásban. Bologna? Szükségünk volt erre a 3 pontra. A meccs végén fáradtak voltunk és küzdöttünk. Ebből a szempontból még javulnunk kell.” – mondta Calabria a MilanChannelnek.

“A szezon kezdetekor nem vártam sok játéklehetőséget, de 4-5 meccs után reméltem, hogy gyakrabban játszhatok. Ezt követően egy darabig nem kaptam lehetőséget. Most két nagyon nehéz mérkőzés vár ránk a Roma és a Juventus ellen. Azonban győztesen is kijöhetünk a párharcokból, mert mi vagyunk a Milan és mindig a győzelemért kell játszanunk.” – tette hozzá.

[adrotate banner=”28″]

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Calabria: “Szükségünk volt erre a győzelemre”
    A szükség nagy úr. Jó lett volna, ha korábban rájönnek erre a fiúk, hogy a győzelmek szükségesek. Szinte nélkülözhetetlenek. Hiszen a győzelemért 3 pont, míg a vereségért jóval kevesebb jár. Ha nem lenne közvetlen összefüggés a tabellán elfoglalt helyezés, a szerzett pontok és a győzelmek között, akkor azt mondanám urizálás csupán a győzelmi vágy és nyugodtan kedélyeskedjünk, udvariaskodjunk az ellenfelekkel a pályán. De sajnos van.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS