2022. december 02., péntek

A Roma részletekben fizetne El Shaarawyért?

-

A legfrissebb hírek szerint egyáltalán nem biztos, hogy a Roma a szezon végén végleg megvásárolja Stephan El Shaarawyt.

Mint ismert, a Fáraó jelenleg kölcsönben van a fővárosi együttesnél, azonban a megegyezés szerint a szerződésében szerepel egy 13 millió eurós véglegesítési opció, amely abban az esetben lép életbe, ha a Roma vezetősége elégedett a játékos teljesítményével és igényt tart a jövőbeli szolgálataira. El Shaarawy kezdetben remekül teljesített a Roma együttesénél, ugyanis 6 mérkőzésen 5 gólt szerzett, viszont az utóbbi időben már kevésbé brillírozik. A Calciomercato értesülései szerint a Roma elöljárói bizonytalanok és kérdéses, hogy élni fognak-e a vételi opcióval.

Állítólag az ár nem jelent problémát a rómaiaknak, akik ha El Shaarawy végleges megvásárlása mellett döntenek, akkor szeretnék az összeget részletekben kifizetni, kikerülve a Pénzügyi Fair Play szabályait. Ehhez viszont a Milan hozzájárulása és beleegyezése szükséges, hiszen a vásárlási opciót – a megállapodás értelmében – egy összegben kell kifizetni.

Ha a feleknek nem sikerül megállapodni a részletfizetésről, akkor El Shaarawy visszatér a Milanhoz.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

10 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

    • Igazából az a bajom, hogy nyáron kiperkáltunk 2×20-at nékik, bár bevallom, a fizetési kondícióknak lusta voltam utánanézni. De egyrészt a szart is aranyáron adták (Berto), Másrészt Romagnoli árával kapcsolatosan egyértelműen elutasítóak voltak minden engedménnyel, alkuval kapcsolatban. Persze ES nem a legjobb formában volt, és talán lehet is ezzel vitatkozni, de szerintem az elrugaszkodott mai értékekviszonlatában alulárazott. Az én véleményem az, hogy ne mi jótékonykodjunk a Rómával, főleg amiatt ne, mert ha jelenlegi pozíciójukat nem is veszélyeztetjük, mégiscsak a riválisaink, Másrészt a nyári közös bizniszeink után, és ajelenlegi ES szerződés értelmében nonszensz is lenne…

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS