2022. december 05., hétfő

Calabria csalódott a kevés játéklehetőség miatt

-

Davide Calabria ügynöke reméli, hogy ügyfele megkapja a bizonyítási lehetőséget Cristian Brocchitól.

Brocchi a Carpi elleni meccset megelőző sajtótájékoztatóján beszélt a fiatal védőről, aki nehéz időszakon van túl a kevés játéklehetőség miatt.

“Természetesen normális, hogy ügyfelem szomorú, mivel már hónapok óta nem játszott. Nem tudott harcolni a kezdőcsapatba kerülésért és normális, ha valaki szeretne játszani. Remélem, hogy amikor eljön az ideje, akkor megtudja mutatni a képességeit. Soha nem volt gondja Mihajloviccal és Brocchival sem.” – mondta a játékos ügynöke, Gianni Vitali.

“A legfontosabb dolog, hogy játsszon és bizonyítson. Remélem hamarosan megkapja a lehetőséget. Nem könnyű megtalálni a helyét ebben a Milanban. Galliani azt mondta nekünk, hogy Calabria a Milan játékosa és az is marad. Így egyértelmű számunkra, hogy a továbbiakban is számítanak rá, azonban a szezon végén leülünk majd tárgyalni a vezetőséggel és a játékos dönthet, hogy kölcsönbe igazol vagy megküzd a kezdőbe kerülésért.”

A 19 éves hátvéd ebben a szezonban 4 bajnoki meccsen lépett pályára.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Nehogy elhamarkodd! Csak szépen lassan! Ez ám a hír! Egy hónapja regeltem, de már bánom. Itt nem lehet érdemi beszélgetést folytatni. Annyi az agyhalott, hogy már nincs is hozzá kedvem. Többé nem olvastok, mentem innen! Egy épelméjű embert véltem felfedezni rövid pályafutásom alatt, az is Juve szurkoló! Forza Milan!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS