2022. november 29., kedd

Brocchi megtartotta első edzését a Milan élén

-

A Milan vezetősége a szezon végéig Cristian Brocchit nevezte ki vezetőedzőnek, aki kedd délután levezényelte az első edzését a felnőtt csapat trénereként.

Kedden délelőtt jött a hivatalos bejelentés, amely szerint Sinisa Mihajlovicot 10 hónap után menesztették a kispadról és az idény hátralévő részére a Primavera edzőjét, Brocchit bízták meg a felnőtt csapat irányításával.

Brocchi kedden megérkezett Milanellóba és találkozott a játékosokkal, majd délután megtartotta első edzését.

Eközben Gianluca Di Marzio, a Sky szakértője szerint volt egy vita Berlusconi és Galliani között az edzőkérdés megítélésében. Berlusconi ragaszkodott Mihajlovic azonnali menesztéséhez és Brocchi kinevezéséhez, ezzel szemben Galliani kitartott korábbi álláspontja mellett, vagyis szerette volna, ha Mihajlovic az idény végéig marad.

Brocchira most 6 bajnoki mérkőzés és egy kupadöntő vár a Milannal.

A 40 éves szakembert szerdán mutatják be egy sajtótájékoztató keretein belül.

KEDDI EDZÉSKÉPEK MILANELLÓBÓL:

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

12 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Sok sikert kívánok neki ehhez a néhány mérkőzéshez, aztán ha letudta menjen szépen vissza a fiatalokhoz.. Gyorsan hozzáteszem semmi bajom Brocchival.. Nem ő tehet a kialakult helyzetről..
  A 6. helyet vele is lehet hozni, nem gondolom, hogy ennyi idő elég ahhoz, hogy gyökeresen megváltoztassa a dolgokat.. Ha azt a 2 pontot nézünk amit az elmúlt néhány forduló alatt szereztünk, sokkal rosszabb nem lehet.. sőt egy kis szerencsével, még több is lehet..
  A Kupadöntőn meg teljesen mindegy ki ül a kispadon, mert az esélyes továbbra is a Juventus.. Persze a egy döntőben bármi megtörténhet, és remélem meg is fog történni. Csak hogy lenne már nekünk szurkolóknak is egy kis öröme..

 2. 6 meccs alatt azért nagyjából el lehet dönteni, hogy Brocchi mennyire rátermett.
  Én is azt mondom, hogy sokkal rosszabb nem lehet Mihajlovicnál..

  Persze sok múlik majd a játékosokon, miként kezelik a helyzetet.

  Sok sikert Brocchinak, legyen jobb edző, mint játékos. 😀
  Mert a pályán nem volt túl okos gyerek..

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS