2022. november 30., szerda

Mihajlovic jövője a Juve elleni eredménytől függ

-

Olasz lapértesülések szerint amennyiben a Milan a hétvégén kikap a Juventustól, a vezetőség meneszti Sinisa Mihajlovicot.

A Milan az utóbbi négy mérkőzésen nem tudott nyerni és a megszerezhető 12 pontból mindössze 2 pontot szerzett. A csapat az előző fordulóban Bergamóban 2-1-re kikapott az Atalantától és úgy tűnik, hogy Silvio Berlusconinál betelt a pohár és ultimátumot adott Mihajlovicnak.

A Corriere dello Sport és a La Gazzetta dello Sport egybehangzó jelentései szerint ha a Milan vereséget szenved a Juventus ellen, akkor a vezetőség meneszteni fogja Mihajlovicot a kispadról. Ebben az esetben a szezon végéig Cristian Brocchi, a Primavera vezetőedzője veheti át a csapat irányítását.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

15 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. És akkor csodálkozni kell ha egy magára kicsit is adó edző ebből köszöni de nem kér a jövőben? Mert ez már nem az első eset.Ultimátumok közt nem lehet nyugodtan dolgozni.Ez megint csak arra jó h egy fontos meccs előtt még nagyobb zavart csináljanak a fejekben

  • Pontosan ezt akartam mondani! Értelme nem lenne nagyon egy ilyen edző váltásnak, de gondolom jól fogy az újság egy ilyen hír láttán.
   Majd ha bárki lenyilatkozza, akkor elhiszem. Folyamatosan saját klubja ellen lázítja a szurkolókat a legtöbb média. Nesze neked szólásszabadság! Hozzáteszem egy ilyen idény közben, ennyire gyenge sorozatban neki kellene benyújtania a lemondását és várni, hogy ezt elfogadják vagy sem.

   • Gyenge sorozatban van egy gyenge Milan! Ott van a tabellán, amire képes! Mindegyik csapat előttünk jár játékben 1-5ig, Sassuolonak van esélye befogni minket, az Inter előzéséhez meg stabil teljesítmény kellett volna! Lassan Zamparini útjára lép Berlu! Értelmes edző sem lesz, aki ide akarjon jönni. Már edzőtemető is vagyunk, nem csak játékos…

    • Eddig egy edzőt rúgtunk ki szezon közben, de ő jó pár évet dolgozott akkor már (Allegri), szóval nem értem mire gondolsz!?
     A másik, hogy ki van előttünk. 2016-ban X a Roma és Napoli ellen, sima győzelem az Inter és a Fiorentina ellen. Szóval amikor a játékosok alapból motiváltak, felpörögnek máris nyerünk. Amikor fel kellene tüzelni őket, illetve esetenként taktikát kellene változtatni, kikapunk mindenkitől, max x-elünk.

     Szerintem a vezetők csak ebben hibáznak! Nem tudnak megfelelő szakembert padra ültetni.

     • Szerintem arról nem Mihajlovics tehet, hogy Bertolaccikból,Kuckákból,Polikból kellene egy normális csapatot összerakni. Ő próbálkozik, többféle felállást kipróbált már,de arről nem ő tehet,ha egyszer a keret ennyit tud.
      Arról nem beszélve,hogy mi értelme lenne a bajnokság végére kinevezni a teljesen tapasztalatlan Brocchit? Szerintem semmi.

 2. Jaj, hagyjuk már ezt! Ha ki akarják rúgni, akkor rúgják ki, nem kellenek az olyan feltételek, hogy “ha a Frizuróne ellen nem vágunk 40 gólt akkor…” meg “ha a Juventust nem alázzuk ronggyá, akkor…”. Ez minek? Hát basszus egy Chievot nem tudunk megverni, mennyi esélyünk van a Juve ellen papíron, de most komolyan? (Persze, tudom, hogy szarrá verjük őket, nem erről van szó…) Idiotizmus hatalmasodott el a vezetőségen… Az ilyesfajta nyomásgyakorlás mikor vezet eredményre???
  Én Miska helyében fognám magam, aztán megmondanám, hogy akkor én vagyok zsinórban a 4. hülye, aki ebből a zsák szarból nem csinál bajnokcsapatot, Brocchi nagy bajnok, biztos sikeresebb lesz. A pénzemet meg fizessétek ki…

 3. hatalmas logika!egy atalanta elleni vereség után nem rúgják ki,amikor kötelező a győzelem,de juve elleni meccs után igen?ahol gyakorlatilag az esélytelenek nyugalmával léphetünk pályára.reménytelen ez a berlusconi féle milan.főleg 6-al a vége előtt,egy új edzővel próbálkozni?!hogy biztosan elússzon a kupa is?

  • De, az én álmom most ez.
   13 év után kupadöntő!? Ott a helyem 🙂
   Remélem, ha másra nem is, arra az egy meccsre összerántja magát mindenki!
   De hogy a témához is hozzászóljak, én sem Mihályban látom elsősorban a hibát. Sajnos lerágott csont, hogy ha a kezdőből csak egy játékos is kiesik, akkor halott ügy az egész. Ez az orvosi stáb pedig már évek óta bizonyítja, hogy semmi keresnivalója profi kluboknál.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS