2022. december 02., péntek

Berlusconi szerint Donnarumma nem eladó

-

Silvio Berlusconi szerint a csapat 17 éves reménysége, Gianluigi Donnarumma nem fogja elhagyni a Milant.

A nemzetközi szünet lezárulásával a piros-feketék újra pályára lépnek vasárnap az Atalanta ellen, ahol folytatják az 5. helyért folyó küzdelmüket. Eközben Sinisa Mihajlovic jövőjét illetően továbbra is rengeteg találgatás van, a sajtó rendre újabb és újabb neveket dobál fel a szerb edző lehetséges utódjaként.

Mihajlovic? Először nézzük meg, hogyan végzünk a szezon végén, majd utána dől csak el, hogy mi is lesz valójában. Eusebio Di Francesco és Antonio Conte úgy vélem nem a megfelelő nevek, annak ellenére sem, hogy Conte egy remek edző és kiváló dolgokat vitt véghez a Juventus csapatával. Jelenleg semmi konkrétat nem tudok mondani, még mindig rengeteg kérdés van a jövőnkkel kapcsolatban. Átmeneti fázisban vagyunk, ami teljesen a Milan érdekeit szolgálja.” – mondta Berlusconi.

“Hatalmas szenvedéllyel dolgozom, hogy a Milan visszatérjen a múltbéli sikereihez. Jelenleg két lehetőségünk van: egy olyan nemzetközi csapatot építünk, amellyel a nagy olajmágnások gazdag külföldi csapataival küzdünk vagy mindent feltéve építünk egy teljesen olasz csapatot, amelybe rengeteg fiatal játékost építünk be. Én a második megoldást sokkal jobban kedvelem, remélem a jó választást sikerül végül meghoznunk. Gianluigi Donnarumma? Ő nem eladó, ő lesz a Milan kapusa a következő 15 évben.” – tette hozzá.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Szóval az egyik lehetőség,hogy építünk egy ütőképes csapatot,a másik,hogy telerakjuk a keretet fiatal olaszokkal. És mivel az elsőre nincs pénz,így a Don a másodikat favorizálja. Bravó! Akkor felejtsük el,hogy az AC Milan a közeljövőben meghatározó csapat lesz nemzetközi szinten.

  2. Ebben a nyilatkozatban minden benne volt ami a következő évek Milanját jellemezni fogja. Nincs pénz, nincs cirkusz. Mintha csak egy laza döntés kérdése lenne, hogy a Milan a top klubokkal vegye fel a küzdelmet. De mindenki hajtson főt az előrelátó Presidente előtt, aki fiatal olaszokra épít inkább… LOL!!!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS