2022. december 07., szerda

Honda jövője kétséges a Milannál

-

A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a következő néhány hónap eseményei fognak dönteni Keisuke Honda jövőjéről. A japán válogatott középpályás sorsa a leendő edző kilététől függ elsősorban.

Amint a sportnapilap arról beszámolt, Honda és menedzsere a szezon végén fognak tárgyalóasztalhoz ülni, hogy megvitassák a japán játékos jövőjét. A Milan 10-esének szerződéséből alig több mint 1 év maradt hátra, így hamarosan döntést kell hozni. Adriano Galliani, a klub vezérigazgatója várhatóan személyesen fog egyeztetni Hondával, és igyekeznek majd kölcsönösen előnyös megállapodásra jutni.

A vezetőség állítólag a szezon végén szeretne szerződéshosszabbítási ajánlatot kínálni Hondának.

Ugyanakkor az újság azt is kiemeli, hogy az irányító jövője nagyban függ a leendő edző személyétől, ugyanis amennyiben nem Sinisa Mihajlovic marad a csapat trénere, úgy könnyen elképzelhető, hogy a japán játékosnak nem lesz jövője a csapatnál.

A Gazzetta emellett lehetőségként említi, hogy a Milan a nyáron megpróbálhat jelentős profitra szert tenni a japán értékesítésével, akit a piros-feketék pár évvel ezelőtt ingyen igazoltak a CSZKA Moszkva együttesétől.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

    • Eddig nem akartam írni a hírhez, mert én kicsit elfogult is vagyok. De teljesen egyetértek. Ő egy igazi csapatjátékos aki nem egyedül nyeri a meccseket, de megnyerheti ha a társak partnerek ebben. Felső kategóriából nagyon sok milliós játékosok közül sem tudom ki tudná ugyan ezt a teljesítményt letenni a pályán.
      Hasonló poszton rengeteg játékos szenved szupersztár státuszban: Depay, Sterling, Mata, Hazard és még sorolhatnám.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS