2022. december 07., szerda

A Milan hallani sem akar Bacca távozásáról

-

A Milan vezetősége semmiképpen sem szeretne megválni a remek formában játszó Carlos Baccától.

A 29 éves csatár 2015 nyarán 30 millió euró ellenében váltott klubot és igazolt a Milanhoz. Bacca eddig 34 tétmeccsen összesen 16 gólt szerzett a csapatban és az utóbbi időszakban meglehetősen gólerős, hiszen egy hét leforgása alatt két meccsen három gólt szerzett a kolumbiai válogatottban.

A Calciomercato.com információi szerint Bacca ügynöke, Sergio Barila jelenleg Olaszországban tartózkodik és tárgyalni fog a Milan vezetőségével. A téma a kolumbiai gólvágó jövője lesz, ugyanis közelmúltban egyre több pletyka merült fel arról, hogy a német élvonalban szereplő Bayern München a nyáron ajánlatot fog tenni Baccáért és komoly összeget hajlandó fizetni.

Ennek ellenére a Milan mindenképpen szeretné megtartani Baccát. Állítólag a piros-feketék akár nyitottak lennének a szerződéshosszabbításra és a fizetésemelésre is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Jo Bacca de 30 eves lesz iden. Kerjenek erte egy pimaszul nagy osszeget es ha valaki megadja a 45m mondjuk akkor engedjek el es nezzenek korul a piacon.
  A Del amerikaiak 30 on tul azaz 32 utan mar nem nagyon brilliroznak szoval lehet a szerzodeshosszabbitas nem a legjobb otlet.

 2. Arról is regéltek, hogy a Cselszkij 60-at adna érte. Mivel van rá pénzük, akár igaz is lehetne. Annyiért tutira el kellene adni, ha visszaforgatjuk a pénzt.
  Ha a feléből elhozzuk 2 évre Ibrát, még azzal is jobban járnánk. Ő megint királycsináló lenne és a félbéna felfutó kp.-sokból jól eladható játékosokat kreálna, s ha okosan kezelnék a helyzetet, és azokat adnák el, akikből Ibra félistent csinál, durván helyrerakhatnák a pénzügyeket, ráadásul vele a bajnokságra is esélyesekké válnánk.
  Fáraó úgyis megy, 13M, esélyes, hogy LA-t is viszik Kínába, meg Ménezt is, meg Hondát is. Értük, összesen vagy 40-et kaphatnánk. Így ez együtt már igen sok pénz, és lássuk be, Baccán kívül a többiek olyan nagyon nem hiányoznának.
  DS-t is vinné a Juve 10-ért…
  Mexes fizetése is felszabadulhat, meg Alexé is. Diego Lopezt is vinék Spanyolba…. Ha a pénzeket a csapatra költik akkor durva Mercato elé is nézhetünk.
  A jelenlegi csapatból csupán 8 játékos van, akit nagyon nem szabad eladni, szerintem: Romagnoli, Donnarumma, Zapata, Abate, Antonelli, Kucka, Montolivo, Bonaventura. Mert rájuk építeni kell, vagy alul-értékeltek de használhatóak.
  Mindenki más, tőlem simán mehetne…
  Irányító meg nagyon kellene…
  Aki még nem baj, ha marad, az LA, és persze Bacca, de ő meg szerintem, esélyes, hogy nem fog, mert belőle lehetne egyenesbe hozni a klub anyagi helyzetét.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS