2022. december 05., hétfő

A Juventus 10 millió eurót adna De Sciglióért

-

A legfrissebb hírek szerint a Juventus egy 10 millió eurós ajánlatot fontolgat a Milan védőjéért, Mattia De Sciglióért.

Nem titok, hogy Massimiliano Allegri, a Juve vezetőedzője kedveli De Sciglio játékát, aki 2011-ben pont az olasz szakember irányítása alatt debütált a Milan felnőtt csapatában.

A torinói klub már a télen szerette volna szerződtetni a Milan fiatal védőjét, de akkor nem jutottak egyezségre a felek és megszakadtak a tárgyalások. Ezt korábban a játékos ügynöke is megerősítette.

Eközben a Quotidiano Sportivo úgy tudja, hogy Allegri minden követ megmozgat azért, hogy a nyártól a csapatában tudhassa az olasz válogatott játékost, akiért – a hírek szerint – egy 10 millió eurós ajánlatot készül tenni a Juve a soron következő átigazolási időszakban.

Vélhetően a Milan vezetősége fontolóra veszi az ajánlatot. A MilanNews írása szerint az átigazolásból befolyó összeget Galliani Leonardo Pavoletti, Anwar El Ghazi vagy Emanuel Mammana szerződtetésére fordíthatja.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

14 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Baromira nem kéne eladni ennyiért! Talán 20-ért elgondolkodnék.
  Pavoletti helyett meg kell tartani Adrianot és Baccát. Gázos gyerek helyett itt kellene tartani Sárit, Mammana meg kérdés mekkora tehetség. Lehet Vergara, Ely éppen olyan tehetséges.

  Nem értem, mért nem jó a mai világban az, ami van.

 2. Jelenlegi teljesítményét nézve reális a 10 -ha nem ismernénk- de tudjuk, hogy milyen nehéz egy megbízható 2 oldali szélső védőt találni aki megoldja a bajnok elöregedő védő gondjait vagy 6 évre. Egy ilyen sikeres csapatna mint a Juve biztos megér többet is. Mondjuk a duplája. 🙂

  Más dolog, hogy mi mégis ki a francal pótolnánk 10 millából? Nem igazán van ötletem, persze Calabria kézenfekvő lenne.

  A másik meg, hogy ki a tököm az a Pavoletti akire pínzt költenének????? 🙁 O.M.G.

 3. Nem kellene eladni.

  Mihajlovics Abatét favorizálja, így DS kéthavonta játszik egy meccset.
  Érdekes, hogy Conte őt hívja a válogatottba és a Juve sem Abatét akarja megvenni. Vajon miért?

  Ha valóban hosszú távra terveznénk csapatot építeni – főleg fiatal, olasz játékosokból, ahogy az elnökünk kommunikálja – akkor ő nem eladó.

  Sajnos szinte biztos, hogy el fogjuk adni, ráadásul olyan áron, ami egy Juve szezon után a duplájára emelkedik. És akkor folytatódik a Darmian, Aubameyang, Saponara sor…

  • Szépen összefoglaltad, bár Abate is jól teljesít. Talán kis rotálás nem ártana néha. Szerintem szélső védő posztra nem kellene játékost keresni, van ezen kívül foltozni való lyuk a keretben. 😀 Bár inkább játékos cserékre lenne szükség 1-1 poszton.

  • Hányszor olvastam már….”nem Milan szint” “rossz játékos” “gyenge keret” Most meg ha van érdeklődés egyből az ilyen jelzőkkel illetett játékosokat ha úgy van beárazzátok 20-30milliókra.
   Nevetséges.
   10millió DS reális ára és igen igen csak korrekt ha azt nézzük milyen formában is van jó ideje.
   És jelenleg DS csak egy volt olasz válogatott mert meglepne ha Conte a keretszűkítésnél számolna komolyabban vele az EB előtt.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS