2022. december 05., hétfő

A Milan elhappolná Antonio Contét a Chelsea elől

-

A Milan meglepő húzásra készül, ugyanis szeretné elhappolni Antonio Contét a Chelsea orra elől.

Mint ismert, a 46 éves szakember nemrég bejelentette, hogy a nyári Európa-bajnokságot követően távozik az olasz válogatott éléről. Conte nem nevezte meg új állomását, azonban egyes hírek szerint a következő szezonban a Chelsea-t fogja irányítani.

Ugyanakkor a Daily Mirror angol lap szerint a Milan közbeszólhat. Az olasz klub úgy véli, hogy Contéval sikerülne kilábalni a nehéz helyzetből. Állítólag a piros-feketék kihasználnák a szövetségi kapitány és az angol együttes közötti nézeteltérést, amely az edzői stáb összetétele kapcsán alakult ki. A Juventus korábbi mestere öt szakembert is magával vinne új csapatához, ezt viszont sokallja a londoni együttes.

Az utóbbi hetekben egyre több hír látott napvilágot, amelyek szerint Sinisa Mihajlovic a szezon végén távozik, azonban egy esetleges Juventus elleni kupagyőzelemmel mindenképpen bebiztosítaná a szerb mester az állását.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

22 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Egy jó csapatot úgy kell felépíteni hogy veszel egy sikeres edzőt, nem pedig kezdőkkel vagy félig meddig kezdőkkel küszködik az ember,olyannal aki még meg sem találta a saját stílusát.nem mellesleg egy nagy edző megszerzése jobban mutathatja a nagyobb játékosoknak hogy valami tényleg jó irányba indult el a Milannal.biztos sokan szívesebben dolgoznának Conteval mint Mihajlovical.és ami a legfontosabb, szakmailag ezerszer jobb és tapasztaltabb.remélem sikerül az üzlet!!!

  • maximálisan igazad van,kár hogy kicsi az esélye hogy ide jöjjön,szerintem ő és Simeone aki igazán rendbe tudná rakni ezt az elképzelés és játék nélküli csapatott,de itt sokan sztárolják,és egyenértékünek látják Mihajlovicot Contéval,belölük a husvéti pálinka szól,,,szerintem a szezon végén menekül majd a szerb, és ráfogja az öregre,pedig csak érzi hogy nem megy ez neki,,

  • Sacchi, Capello..?
   A hsz második részével viszont egyetértek. Mégis, ha prioritást kellene felállítanom, akkor jelenleg 1.sportigazgató, 2.játékos, 3.edző. (Mihajlovic megítélésével megvárnám a szezon végét, mert ha meglesz az EL indulás ÉS megelőzzük az intert, akkor nem panaszkodom)

   • a mai focira gondoltam,,,Mihajlovic megitélése;nálam nem menti meg hogy az inter élén is egy pöcs van és ök is balfaszok,az hogy hatodikok vagyunk egy jelenlegi gyengécske bajnokságban szintén nem nagy szám,a kupa szép lenne és igy ő is csak egy olasz kupával távozna,szerintem meg is lesz,,egyébként igazad van és nagyon kellene egy spotigazgató,aki képben van a mai focival

 2. Nyilván ebből az üzletből nem lesz semmi…De érdekes,hogy mennyien lefikázzák Contét,pedig jelenleg a pár még piacképes Olasz edzők táborához tartozik…
  Jó megoldás lenne!De szerintem is hagyni kell Mihajlovicot.És persze igazolni és értékeinket megtartani!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS