2022. december 04., vasárnap

Menez jövője kérdéses a Milannál

-

Jeremy Menez jövője továbbra is bizonytalan az utóbbi időszakban mutatott kiábrándító formája miatt.

Menez a 2014/2015-ös idényben húzóembere volt a Milannak és már az első szezonjában 16 gólig jutott a bajnokságban, ezzel ő lett a csapat házi gólkirálya. Azonban a 28 éves csatár tavaly nyáron súlyosan megsérült és több mint fél év kényszerpihenő várt rá. Menez február közepén a Genoa ellen tért vissza.

A francia csatár az utóbbi mérkőzéseken lehetőséget kapott Mihajlovictól, azonban gyengén teljesít és nincs formában. Ennek következtében egyáltalán nem biztos, hogy Menez a következő szezonban is marad a Milan játékosa. A Gazzetta beszámolói szerint van esély a távozására. Egyébként Menezért januárban ajánlat érkezett egy kínai klubtól, de végül elutasította és a maradás mellett döntött.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

10 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Mindenki csak Menezen lovagol. Fél év kihagyás után mindenki azt várja hogy 10-15perc alatt anyit mutasson mint Messi 10 meccsen. A kupában az Alessandria ellen kezdett és meg is mutatta hogy van benne valami, csak játszania kell és idő kell neki és játék nem a cserepad és a meccs vége. A meccsekbe nem mindig egyszerű beszálni és duplán nehéz ha valaki fél év után játszik…és a másik dolog nagyon sokszor az egész csapat pocsékul játszik akkor mit vártok hogy majd Menez csodát tesz a csapattal ha beál és mindenki hirtelen jól fog majd játszani? Ugyan úgy mint Baccanak, Menez is kell a csapat segitsége a jó teljesítményhez. Bacca van úgy hogy 3 meccsen nem mutat semmit, és 90perceket játszik….

  • 1) Senki sem várt tőle ilyeneket, talán csak azok, akik annak alapján tartják kreatívnak, hogy szeret rátekeredni a labdára. A kreatív játékos arról nevezetes, hogy pl. a cselezést a helyzet – maga vagy mások számára történő – megteremtése érdekében alkalmazza, lát a pályán, és a játékintelligenciája alkalmassá teszi arra, hogy felismerje, egy bizonyos szituációból mit lehet kihozni, és ehhez milyen megoldást kell választani. Na, ez az, amit Méneztől ritkán látni.

   2) Ugye csak viccnek szántad, hogy egy harmadosztályú Alessandria elleni meccs alapján értékeled Ménezt?

   3) A francia értékelhetetlen teljesítményt nyújt. Hogy nincs formában, oké. Hogy az erőnléte nem 100%-os, az is rendben. De hogy látványosan ne érdekelje az egész, az nem azzal van összefüggésben, hogy mennyit hagyott ki vagy hogy gyenge a csapat.

   • Bocsi, de te honnan veszed, hogy nem érdekli? Mondta neked? Mert nem mindenki Gattuso beállítottságú (sajnos), hogy felrobbanjon, ha nem neki vagy a Csapatnak. Lehet, hogy jobban zavarja őt, mint hinnénk. Ha pedig focizol, vagy fociztál akár alacsonyabb szinten is, akkor nem kell neked mondani, hogy mit jelent egy hosszabb sérülés után visszatérni.
    Én nem írnám le. Bár valóban önző, de megmutatta, hogy tud játszani, és nem hinném, hogy elfelejtett.

 2. Nem a formájával van baj,mert az teljesen érthető hogy fél év mecs nélküliség nem múlik el nyomtalanul…A baj,hogy nincs kedve és kicsit sem érződik látszik rajta a mecs éhség….tripla nulla a hozzáállása és a kedve….konkrétan ránézel a palira és elkapcsolod a tévét mert berókázol a fejétől ahogy néz….

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS