2022. szeptember 27., kedd

19 éves tehetséges középpályást figyel a Milan?

-

Állítólag a Milan figyeli az argentin élvonalban szereplő Club Atletico Rosario középpályását, Giovani Lo Celsót, akit nagy tehetségnek tartanak hazájában.

Egy 19 éves középpályást is szemmel tart a vezetőség Argentínából. Szinte biztos, hogy Leonel Vangioni júniusban ingyen csatlakozik a Milanhoz a River Plate együttesétől, de Adriano Galliani a másik kiszemelt Emanuel Mammana mellett a nyári átigazolási időszakban még egy középpályást is szeretne elhozni Dél-Amerikából.

Argentin lapok szerint április első hetében lesz egy találkozó a Milan vezetősége és a CA Rosario elöljárói között Argentínában. Állítólag Lo Celsóért hajlandó lenne a Milan 7-8 millió eurót kínálni, ez az összeg azonban majdnem a fele annak, amit a Paris Saint-Germain ajánlana érte.

A középpályás iránt a Milan mellett olyan klubok érdeklődnek, mint a Paris Saint-Germain, a Manchester United és a Manchester City. Továbbá Lo Celsót korábban már a Romával és a Juventusszal is szóba hozták. A transfermarkt 7,5 millió euróra becsüli a játékos piaci értékét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

9 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Mauri vagy Saponara 2.0
    Nem kell, főleg ha tényleg érdeklődnek ezek a klubokakkor esélyünk sincs.

    Vangioni szerintem egyátalán nem hiányzik a csapatnak idén lesz 29. Vannak jó szélső védőink pl.: Antonelli, Calabria (bár még be kell érnie), De Sciglio (mondhattok bármit én jónak tartom). És akkor ilyesfajta érdeklődés után Berlusconi tiszta olasz csapatot akar…

    Nem értem mi történik a háttérben, de nagyon nagy a kavarás az biztos.

    • Szoktam nézni a Digi Sporton az argentin bajnokságot,nos a Rosario vezeti a zónáját;ez a srác alapember a csapatban és az egyik vezéregyéniség -a másik Cervi,de őt már leigazolta a Benfica- ;ügyes,gyors,technikás.Mauri meg sem közelíti a szintjét,de szerintem Saponaránál is jobb.Úgyhogy kellene,de ezekkel a klubokkal nem tudunk versenyezni.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS