2022. december 07., szerda

U21: Donnarumma ma debütál a válogatottban?

-

Gianluigi Donnarumma minden bizonnyal kezdőként fog pályára lépni az olasz U21-es válogatott ma esti mérkőzésén.

Mint ismert, Donnarumma mellett a Milanból Alessio Romagnoli és Davide Calabria is meghívót kapott Luigi Di Biagio szövetségi kapitánytól az olasz U21-es válogatottba, amely ma este Írország (U21) ellen lép pályára.

Donnarumma kerettagsága egyáltalán nem meglepő, hiszen október óta állandó tagja a Milannak és nem akármilyen teljesítménnyel bizonyította rátermettségét.

A várakozások szerint Donnarumma kezdőként fog lehetőséget kapni ma este Írország ellen az U21-es Európa-bajnokság selejtezőjében. Ebben az esetben a fiatal kapus az U21-es olasz válogatott történetének legfiatalabban pályára lépő játékosa lenne 17 esztendősen és 28 naposan.

“Sohasem gondoltam volna, hogy ennyire korán ilyen magas szinteken fogok játszani. Nem tudom, hogy játszani fogok-e csütörtökön, de nagyon izgatott vagyok és megtiszteltetés lenne számomra pályára lépni. Fontos mérkőzés előtt állunk. Milan? Mindannyian Mihajlovic mellett állunk. Sokkal tartozom neki, hiszen neki köszönhetően lettem első számú kapus a Milannál.” – mondta Donnarumma a RaiSport-nak.

Úgy tűnik, hogy Romagnoli is kezdeni fog Írország ellen a védelemben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS