2022. november 29., kedd

Matri a szezon végén visszatér a Milanhoz

-

A jelenlegi helyzet szerint a Lazio nem akarja végleg megvásárolni Alessandro Matrit.

A 31 éves csatárt 2013 nyarán szerződtette a vezetőség 11 millió euróért és megkapta a lehetőséget a bizonyításra, de nem tudott élni vele. A gyenge teljesítményt nyújtó Matri ezt követően a Fiorentinánál, a Genoánál és a Juventusnál is megfordult kölcsönben, mielőtt tavaly nyáron csatlakozott a Lazióhoz, szintén kölcsönbe.

A Sky Sport Italia szerint Claudio Lotito, a Lazio elnöke már meghozta a döntést és nem tart igényt Alessandro Matri jövőbeli szolgálataira, így az olasz csatár az idény végén – a kölcsönszerződésének lejártával – visszatér a Milan együtteséhez. Matri vélhetően a csapattal fogja megkezdeni az előszezont, de nem tudni, hogy szerepelni fog-e Sinisa Mihajlovic terveiben, amennyiben marad a csapat vezetőedzője.

Matri ebben a szezonban 18 bajnoki meccsen 4 gólt szerzett, továbbá az Európa ligába 2 alkalommal vette be az ellenfél kapuját. A 32 éves csatár szerződése egyébként 2017 nyaráig érvényes a Milannal.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

20 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Abate-t ne hasonlítsd már ehhez a mihasznához…Abate az egyike azoknak akik szívüket,lelköket kiteszik a pályára minden egyes alkalommal….lehet nem labdazsonglőr Abate – De CR7-et úgy levette többször a pályáról hogy a portugál azt se tudta fiú v. lány….. innen írogatsz ilyeneket…láttad Te már Abate-t élőben haverom ? Na ha nem akkor kapd össze magad és haladj el Milanóig és nézd meg az ipsét…elsírod magad mekkora munkát végez….

  • Most nem azért, de élőben többet dolgozik, mint a Tv-ben? Azt már hallottam, h a TV kövérít, de hogy levesz a munkádból, az új! 🙂

   A tartalmi részt illetően: sztem is rosszabb Matri, mint Abate, de azért utóbbira sem alapoznám nyugodtan a jövő Milanját. Lehet, hogy CR-t eltüntette (mondjuk nem tudom mikorra gondolsz, mert nekem az elmúlt évekből az sem rémlik, hogy élesben játszottunk a Reallal), de ha volt is ilyen, ne ma volt, ne ebből éljen, a védekezése gyenge, a beadásai szintén (volt asszem egy fél év, amikor nem is értem hogy, de összekapta magát), az, hogy a gyorsaságával simán meg tud élni, szerintem jelenleg inkább szomorú 🙁

   • Kulizik egész mecsen,egyébként a TV-ben is látszik de élőben abszolúte… Csupaszív játékos…nem technikai zseni…és ???? Ki az a mai Milanba.. DE Ő akkor is hajt amikor 10mp van hátra….és mindent megtesz a Milanért…. Erről beszélek….ne emlegessük már egy lapon egy semmire kellő matrica f..szal…

    Egyébként volt nem oly rég Milan – Real segítek kicsit :

    https://www.youtube.com/watch?v=sXk1jlzA0kg

    Élőben láttam és csak szólok CR7 végig hisztizteés sírva fakadt többször Abate úgy fogta…. és nem ebből a mecsből él mert a védő munkájára összességében nem lehet panasz,robotol megtesz mindent…az hogy hibázik na és ??? ki nem ???

    Felejtsétek el Abate-t !!!! Anti Milan drukkerek..csókolgassátok Niangot,mert ő okos és ügyes is !!!

    • Ja, hogy te nem is a meccset nézted, hanem csak Abatét?! Sírt CR? Jó közel ülhettél hozzá?! 🙂

     Amúgy úgy látom eléggé más fogalmaink vannak mindenről:
     – Szinte biztos voltam, hogy erre a meccsre gondolsz… 2010 neked nem volt oly rég? Akkor kb. nemrég BL győztesek voltunk, mit sír mindenki??
     – Bocs, de nekem nem OK, ha valakiről nem a múlt heti, vagy havi, neadjIsten pár hónappal ezelőtti teljesítmény jut eszébe, hanem a 2010-es! Tudod mit: akkor erősítsünk az alábbiakkal: Casillas, Maicon, Puyol, Forlán, Sneider – mert ők 2010 aranylabda TOP25jében benne voltak (nem egy meccsen nyújtottak extrát), tuti jó játékosok ma is! Ha Abate azóta minden meccsen legalább a 90%-át hozná annak a teljesítménynek, akkor nem lenne ez a vita, de nem is játszana már itt.
     – Az, hogy valaki hajt, az nekem megint kevés Akkor én is mennék a csapatba, nem is kérnék olyan sokat, becsszó a belemet is kifutnám! Elég? Nem.
     – Nem technikai zseni: valóban nem, nagyon nem. Az a baj, hogy még csak védelmi zseni sem, folyamatos helyezkedési hibái vannak. Az pedig, hogy ki technikai zseni a mai Milanban? Tény, hogy nem sokan, de emiatt (is) tartunk ott ahol, ha ez már jogalap lehet valakinek a jelenlétére. Elég ovis hasonlat az ő sem rosszabb nála…
     – “a védő munkájára összességében nem lehet panasz, robotol, megtesz mindent”: ha te mondod. Nálam ettől nagyon messze van sajnos. 🙁
     – Az pedig, hogy az alapján lettél önjelölt szakértő és oktatsz ki másokat, hogy te már láttál élőben egy (vagy több) Milan meccset, ahhoz kifejezetten gratulálok! Szóval kérlek, kicsit vegyél vissza a stílusból, nincs erre szükség szerintem!

     • Van némi igazságtartalma az írásodnak de még mindig nem érted,értitek mire akadtam ki megpróbálom deffiniálni neked,nektek…

      ABATE – Nem technikai zseni,amúgy hátvéd ráadásul jobbbekk azaz kevés kimagaslóan technikás jobbbekket ismerek… no mindegy… valóban nem egy óriási kvalitású,de a jelenlegi keretben az egyike azon keveseknek akik megérdemlik hogy felvehessék a Milan mezt,hogy miért ? Mert minden egyes mecsen kiköpi a tüdejét,hajt és űzi a társakat is,minden tőle telhetőt megtesz hogy a legjobbját nyújtsa…az hogy ez milyen minőségben sikerül más kérdés….Tehát abszolúte sértőnek érzem Abatet kiemelni és Matrihoz hasonlóan szidni….

      bárkit írhatott volna a keretből helyette : Zapata,Bertolacci,Niang,Balotelli,Boateng stb…. tudnék még néhány nevet…de pont ABATE ez vicc és hozzá nem értés v. csak szimplán Abate utálat…

      A válaszod egyébként,kioktató és cinikus de nem vettem fel….nem Te vagy az akinek számít a véleménye nekem !

      A jelen bajnokságban egyébként Abate egyáltalán nem nyújt rossz teljesítményt…. kicsit nézzetek utána a statjai alapján is…. innen nézve is tudást nélkülöző az ő hasonlítása a semmire sem jó Matrihoz….

     • Az pedig,hogy hány Milan mecsen voltam már életem során…teljesen mindegy…. nem kérkedtem vele…és lényegtelen is….

      Szakértő sem vagyok,bár tény edző vagyok de ennek sincs jelentősége…mint írtam volt a magyar ffiak 95% borzasztóan ért a focihoz,és minden sporthoz….az más kérdés hogy amikor megkell mutatni valójában miről is beszélünk akkor ez a szám 15% alá csökken !

     • Azt hiszem eddig is értettem 🙂
      Ahogy írtam is, abban egyetértek, hogy a lelkesedését és a hajtást nem lehet elvitatni tőle, ahogy abban is, hogy Matri szerintem is gyengébb nála összteljesítményt, kvalitásokat nézve. Ahogy sajnos abban is igazad van, hogy vannak nála gyengébben teljesítő játékosaink bőven. Ezt illetően TOP5ben (megkockáztatom 10!) sincs, hogy kit tennék ki azonnal.

      Az egyetlen, amivel vitába szálltam, hogy szerintem azért ő sem érdemli, hogy sztároljuk, attól messze van a teljesítménye. Az, hogy jobb sokaknál nem dicsőség, hanem a többiek negatív kritikája. 🙁 Ja, meg a stílusod 😉

      Ugyanakkor az biztos, hogy beljebb lennénk, ha sokakra átragadna a mentalitása és a tempója, amivel pótol sok hiányosságát!
      (mert igenis lehet technikás egy szélső védő: ami nyilván jelen esetben nem azt jelenti, hogy 1-1ben cselezzen mindenkit, hanem a teljesség igénye nélkül: tud helyezkedni, tolódni zónában, beadást blokkolni, támadást megállítani, visszazárni (!), neadjIsten futni, pontosan passzolni, beadni – ebből max hármat ha hoz elfogadható szinten sajnos).

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS